Akrostişli Şiirler Şevket Okyay (Vuslat Adminime)
Okyay ÖZEL ÜYE 15 Nis 2015 #3 Güzel yürekli gencim! Harfleri biraz belirgin yapsan derim. Genel görünüm oldukça seçkin. Kolay gelsin.
Güzel yürekli gencim! Harfleri biraz belirgin yapsan derim. Genel görünüm oldukça seçkin. Kolay gelsin.
TaHKaR Aktif Üyemiz 15 Nis 2015 #4 Okyay' Alıntı: Güzel yürekli gencim! Harfleri biraz belirgin yapsan derim. Genel görünüm oldukça seçkin. Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla ... Evet çok doğru,,
Okyay' Alıntı: Güzel yürekli gencim! Harfleri biraz belirgin yapsan derim. Genel görünüm oldukça seçkin. Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla ... Evet çok doğru,,
MURATS44 Özel Üye 15 Nis 2015 #5 Yakışır adminime. Allah ac razı olsun. Yazılana vesile olandan, yazandan, bu hale getirenden. Süpersiniz.
Yakışır adminime. Allah ac razı olsun. Yazılana vesile olandan, yazandan, bu hale getirenden. Süpersiniz.
Okyay ÖZEL ÜYE 15 Nis 2015 #6 Çok hassassın be evlat. MaşaAllah anında görünüm. Tıpatıp böyle idi dileğim işte.
MURATS44 Özel Üye 15 Nis 2015 #7 Size de maşaallah üstadım. Size de maşaallah Tahkar adminim. Ne güzel muhabbet bunlar Okudukça mutlu oluyorum.
Size de maşaallah üstadım. Size de maşaallah Tahkar adminim. Ne güzel muhabbet bunlar Okudukça mutlu oluyorum.