Ben yoruldum hayat....
Deniz Feneri Yeni Üyemiz 27 Kas 2016 #2 muhteşem bir yorum ve eser. insan hayatını gözden geçiriyor hepimizin yorulduğu şeyler var hayatta.Allah razı ve hoşnut olsun eline sağlık
muhteşem bir yorum ve eser. insan hayatını gözden geçiriyor hepimizin yorulduğu şeyler var hayatta.Allah razı ve hoşnut olsun eline sağlık
romeo Yeni Üyemiz 28 Kas 2016 #3 Bueseri biliyordum ama ilk defa baştan sona dinledim. Çok anlamlı muhteşem bir eser. Ellerine sağlık Vuslat. Bunu indiriyorum.
Bueseri biliyordum ama ilk defa baştan sona dinledim. Çok anlamlı muhteşem bir eser. Ellerine sağlık Vuslat. Bunu indiriyorum.
romeo Yeni Üyemiz 21 Ara 2016 #6 Ben yoruldum hayaaaatttt, gelme üstümeeee ağlarımmağlarımmağlarımmağlarımmağlarımm Bu sabah nerden geldiyse aklıma geldi. sabahtan beri belki 30 defa dinledim. oooof offff Ben yoruldum hayaaaatttttt ykmykmykmykm
Ben yoruldum hayaaaatttt, gelme üstümeeee ağlarımmağlarımmağlarımmağlarımmağlarımm Bu sabah nerden geldiyse aklıma geldi. sabahtan beri belki 30 defa dinledim. oooof offff Ben yoruldum hayaaaatttttt ykmykmykmykm
VuSLaT Yönetim Yönetici 21 Ara 2016 #7 Evet o kadar güzel ve ağır bir eser ki insanın aklında yer Ediyor...Hüzünlü kederli bir o kadarda güzel..Bende Çok dinlerim...
Evet o kadar güzel ve ağır bir eser ki insanın aklında yer Ediyor...Hüzünlü kederli bir o kadarda güzel..Bende Çok dinlerim...
VuSLaT Yönetim Yönetici 20 Ocak 2017 #10 Bütün yorulanlara benden armağan olsun...:menekşe:menekşe:menekşe