Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Murat adminim, Videolarda üyeliğini kullandığımdan ismin çıkıyor. Hazır senin üyelik varken yeni üyelik almıyorum.Hoşgörünle beraber videoları senin üyelik üzerinden yüklüyorum.
eline sağlık adminim. Kend yaptığın video çalışman . Fon müziği mükemmel , videoda güller de mükemmel. Ellerine sağlık. çok güzel bir çalışma. Bende byakında bu adar güzel bir deneme yapacam. bu kadar olmasada yakın birşeyler olur heralde Ellerine sağlık. Video daki bütün güller senin olsun
mükemmel olmuş. Üzerindeki yazı çok güzel.
Küçücük bir damlaydık,,Çoğaldık ,yağmur olduk.......
Mükemmel satırlar.Çok beğendim.Eline sağlık adminim.Devamı da gelsin inşaallah.
söylenebilecek tel şey var ki; Ellerine sağlık, efektler ve yazılar mükemmel. çok güzel olmuş. kıskandım açıkçası. Eline sğlık.bende bir gün öğrenirim inşaallah.
Çok hoş olmuş adminim. Eline sağlık.Devamını bekleriz.Bu şekilde videolar hazırlamak güç ve zaman alır.bunu biliyorum ama güzel bir eser çıkarmışsın ortaya.Özellikle geçiş efektleri ve üzerindeki yazı çok anlamlı.Ellerine sağlık.
Adminim gerçekten hünerlerin çokmuş. Kim bilir belki bizim bilmediğimiz neler yapıyorsundur... Ellerine sağlık çok hoş olmuş. böylelikle sitemizin reklamı yapılmış oluyor ne güzel...Bende arasıra yapıyorum böyle şeyler ama sizin ki gibisini görmedim kesinlikle süper...böyle şeyleri yapmak zaman alan bir çalışma olduğu için...Biraz sabır işidir... Allah sabrınızı daim etsin ve yapan ellerinize kuvvet versin...Devamını bekliyoruz....