denemeeeeeeeee....
VuSLaT Yönetim Yönetici 20 Eyl 2014 #1 denemeeeeeeeee.... Moderatör tarafında düzenlendi: 20 Eyl 2014
MURATS44 Özel Üye 20 Eyl 2014 #2 Cevap: 1 yaşındayız Çok güzel bir müzik adminim. Eline sağlık. Bunu söyleyen başka sanatçılarda var ama hiçbiri böyle söyleyemiyor. Teşekkkür edrim dinlettiğin için.
Cevap: 1 yaşındayız Çok güzel bir müzik adminim. Eline sağlık. Bunu söyleyen başka sanatçılarda var ama hiçbiri böyle söyleyemiyor. Teşekkkür edrim dinlettiğin için.
VuSLaT Yönetim Yönetici 20 Eyl 2014 #3 Cevap: 1 yaşındayız teşekkür ederim,bunu ekleyecektim sanatçımız bir tanıdığa çok benziyor, adeta tıpkısı sesine sağlık...
Cevap: 1 yaşındayız teşekkür ederim,bunu ekleyecektim sanatçımız bir tanıdığa çok benziyor, adeta tıpkısı sesine sağlık...
MURATS44 Özel Üye 20 Eyl 2014 #4 Cevap: 1 yaşındayız bu sanatçının söylediğini bilmiyordum. buda çok güzel okumuş. ikisinide indirdim adminim. Teşekkür ederim
Cevap: 1 yaşındayız bu sanatçının söylediğini bilmiyordum. buda çok güzel okumuş. ikisinide indirdim adminim. Teşekkür ederim
VuSLaT Yönetim Yönetici 20 Eyl 2014 #5 Ricaaa ederim hayırlı dinlemeler,,,,çok eski türküdür,sayemde yeniden dinlenmiş olcak... iki ayrı okuma tarzı,ikiside güzel....
Ricaaa ederim hayırlı dinlemeler,,,,çok eski türküdür,sayemde yeniden dinlenmiş olcak... iki ayrı okuma tarzı,ikiside güzel....