] ] ''Önce ''AŞK'' Suya Düştü, Sonra da ''SU'' Aşka Yenik Düştü''
VuSLaT Yönetim Yönetici 25 Şub 2012 #1 ] ] ''Önce ''AŞK'' Suya Düştü, Sonra da ''SU'' Aşka Yenik Düştü''
VuSLaT Yönetim Yönetici 25 Şub 2012 #2 /..Yağmur.. Düş kalbime haydi ıslaklığınla yeşersin yeniden taşlaşan umutlarım Kaldırımlara düştü umutlarım yağmur Sen gittin izin kaldı../
/..Yağmur.. Düş kalbime haydi ıslaklığınla yeşersin yeniden taşlaşan umutlarım Kaldırımlara düştü umutlarım yağmur Sen gittin izin kaldı../
VuSLaT Yönetim Yönetici 25 Şub 2012 #3 ]Susmak; Ne güzel şey! Ve ne güzel şey Surarak konuşmak Ve ne güzel şey; Çok şey konuşup çok az şeyler anlatmak yerine Çok az bir suskunlukla çok şey anlatmak birilerine.......
]Susmak; Ne güzel şey! Ve ne güzel şey Surarak konuşmak Ve ne güzel şey; Çok şey konuşup çok az şeyler anlatmak yerine Çok az bir suskunlukla çok şey anlatmak birilerine.......
Hasret ruzgari Aktif Üyemiz 26 Şub 2012 #4 /..Yağmur.. Düş kalbime haydi ıslaklığınla yeşersin yeniden taşlaşan umutlarım Kaldırımlara düştü umutlarım yağmur Sen gittin izin kaldı../
/..Yağmur.. Düş kalbime haydi ıslaklığınla yeşersin yeniden taşlaşan umutlarım Kaldırımlara düştü umutlarım yağmur Sen gittin izin kaldı../