Dost Yolunda Üşünmez!
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 30 Mar 2014 #1 Moderatör tarafında düzenlendi: 25 Ara 2021
TaHKaR Aktif Üyemiz 31 Mar 2014 #3 Muhtazaf Abi.... Dostlar ... yüzünüze karşı iyi olunup arkanızdan neler konuşuluyor...., sizce gerçek dost varmı?
Muhtazaf Abi.... Dostlar ... yüzünüze karşı iyi olunup arkanızdan neler konuşuluyor...., sizce gerçek dost varmı?
VuSLaT Yönetim Yönetici 31 Mar 2014 #4 Benim dostum benim gibi olmalı,,,,dostumsun dediğimde taaaaaaa yürekten ses çıkmalı dilden değil.... dilden dostunum diyenler unutulmaya mahkum olurlar hep....
Benim dostum benim gibi olmalı,,,,dostumsun dediğimde taaaaaaa yürekten ses çıkmalı dilden değil.... dilden dostunum diyenler unutulmaya mahkum olurlar hep....
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 31 Mar 2014 #5 Ben olduğum gibi bir insanım , düşündüğümü karşı tarafa söylerim tavizsiz. onun için benim dostum dediğim insan sayısı 3-5 i geçmez.
Ben olduğum gibi bir insanım , düşündüğümü karşı tarafa söylerim tavizsiz. onun için benim dostum dediğim insan sayısı 3-5 i geçmez.
VuSLaT Yönetim Yönetici 4 Kas 2018 #6 Muhtazaf' Alıntı: Ben olduğum gibi bir insanım , düşündüğümü karşı tarafa söylerim tavizsiz. onun için benim dostum dediğim insan sayısı 3-5 i geçmez. Genişletmek için tıkla ... Çok güzel......
Muhtazaf' Alıntı: Ben olduğum gibi bir insanım , düşündüğümü karşı tarafa söylerim tavizsiz. onun için benim dostum dediğim insan sayısı 3-5 i geçmez. Genişletmek için tıkla ... Çok güzel......