Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[FONT=comic sans ms,sans-serif]BUGÜN EN İYİ ARKADAŞIM BANA BİR TOKAT ATTI
[FONT=comic sans ms,sans-serif]Çölde yolculuk eden iki arkadaş hakkında bir hikâye anlatılır. [FONT=comic sans ms,sans-serif]Yolculuk esnasında arkadaşlar tartışırlar biri ötekine bir tokat atar. Tokadı yiyenin canı çok yanar kalbi kırılır ama hiç bişey söylemeden kum üzerine şu sözleri yazar :
[FONT=comic sans ms,sans-serif]'BUGÜN EN İYİ ARKADAŞIM BANA BİR TOKAT ATTI.'
[FONT=comic sans ms,sans-serif]Yıkanabilecekleri bir vahaya rastlayana dek yürümeyi sürdürürler. Tokadı yiyen yıkanırken bir batağa saplanır, boğulmak üzereyken arkadaşı tarafından kurtarılır. Bataklıktan kurtulduktan sonra bir kaya parçası üzerine şu sözleri kazır:
[FONT=comic sans ms,sans-serif]'BUGÜN EN İYİ ARKADAŞIM BENİM HAYATIMI KURTARDI.'
[FONT=comic sans ms,sans-serif]Arkadaşının hayatını kurtaran kişi ona şöyle der; senin canını yaktığımda bunu kum üzerine yazdın ama şimdi kayaya kazıyorsun. NEDEN? [FONT=comic sans ms,sans-serif]Tokatı yiyen kişi arkadaşına şöyle cevap verir:'Biri bizi incittiğinde bunu kum üzerine yazmalıyız ki bağışlama rüzgârı estiğinde onu silebilsin. Ama biri bize İYİ bir şey yaparsa onu kayaya kazımalı ki onu hiçbir rüzgâr yok etmesin.'
[FONT=comic sans ms,sans-serif]'İNCİNMELERİNİZİ KUMA, GÖRDÜĞÜNÜZ İYİLİKLERİ KAYALARA KAZIMAYI ÖGRENİN.'
[FONT=comic sans ms,sans-serif]Hayatımızda hep bağışlama rüzgalarının hakim olması dileğiyle.....