:gül:gül
Ayyüzlüm Yeni Üyemiz 21 Ara 2009 #2 ben cevap yazmazmıyım vuslatım hiç hepsi güzel olmuş ama bilesin bu imzanı çalacam
VuSLaT Yönetim Yönetici 21 Ara 2009 #3 Ayyüzlüm' Alıntı: ben cevap yazmazmıyım vuslatım hiç hepsi güzel olmuş ama bilesin bu imzanı çalacam Genişletmek için tıkla ... elbette alabilirsin, ben de zaten beğenen olur diye ekledim....:gül
Ayyüzlüm' Alıntı: ben cevap yazmazmıyım vuslatım hiç hepsi güzel olmuş ama bilesin bu imzanı çalacam Genişletmek için tıkla ... elbette alabilirsin, ben de zaten beğenen olur diye ekledim....:gül
hüzün çiçegi Aktif Üyemiz 21 Ara 2009 #5 vuslatcım eline saglık çok güzel olmuş bunu imza yapabilirmisin bana
arda Aktif Üyemiz 21 Ara 2009 #6 Allah razı olsun. Gülleri her zaman çok sevmişimdir. Gül olunca her zaman güzeldir. Emeklerine sağlık. Selam ve dua ile ....
Allah razı olsun. Gülleri her zaman çok sevmişimdir. Gül olunca her zaman güzeldir. Emeklerine sağlık. Selam ve dua ile ....
MURATS44 Özel Üye 21 Ara 2009 #7 rose Eyvallah adminim.. Hepside çok güzel..Dêvamını bekleriz inşallah. TEŞEKKÜR EDERİZ yıdızz :menekşe
rose Eyvallah adminim.. Hepside çok güzel..Dêvamını bekleriz inşallah. TEŞEKKÜR EDERİZ yıdızz :menekşe