harekat
Özel Üye
Tembel avrat reyonu
Gaziantep’te bir market reyonu!
Yurdum insanının konfor çözümü
İlginç duraklar
Yurdum insanı minareyi ödünç alıyor
Şırnak’ın Silopi İlçesi Çukurca Mezrası sakinleri köylerindeki camiye taştan minare yapamayınca, komşu köyden mazot varillerinden yapılmış minareyi ödünç aldı. Müezzin tek katlı caminin üzerine monte edilen varillerden yapılmış minareye çıkarak ezan okuyor.
(Milliyet)
Balıkçı şakası
Cep seccadesi
Araçlara doğal soğutma
Yurdum insanın evini güçlendiriyor!
Senin Türkçen kıt mı arkadaş!
Zonguldak Kilimli Beldesi’nin Belediye Başkanı Ali Aslankılıç, ilçe olmayolundaki isteklerini astırdığı pankartlarla dile getirmiş.
Doğal halı işleme
Aksaray’ın Sultanhanı Beldesi’nde hummalı bir çalışma var. Dünyaca ünlü halıları eskitmek için türlü işlemler yapılıyor. Avrupa’ya ihraç edilecek el dokuması halılar, ahırlarda hayvanların altına seriliyor, hayvan dışkısı ve idrarıyla eskitiliyor. Daha sonra toprağa gömülüyor, son olarak da peynir suyuna yatırılıyor. Sahibine ulaşmadan önce de bir güzel temizleniyor.
Testere ile balık avı!
Maşallah kabağı
Takım elbiseli sığır çobanı
Iğdır’da sığır çobanlığı yapan Mustafa Çimen, giyimine gösterdiği önemle tanınıyor. Geçtiğimiz günlerde nişanlanan Çimen, sığırları bile takım elbisesiyle güdüyor.
Torun hasreti
Yurdum insanı formula yarışına bir formül üretti
Yurdum insanı dalış sporları yapıyor!
Yurdum insanının koltuk çözümü!
Malatya koyun feribotu
Şoför nerede?
Arabanın içinden ceylan geçti!
Kastamonulu Ali Osman Tuğtepe, annesini doktora götürmek üzere aracıyla yola çıktı. Normal hızla seyrederken inanılması güç bir olay başlarına geldi. Ormanlık alandan fırlayan bir ceylan hareket eden aracın açık camından hızla girip, kapalı olan diğer camı kırarak çıktı.
Sefa köprüsünde bir sefa
Petrol alana yıkama bedava!
Doğal araba yıkama istasyonu
Seyyar kutlama
Yedek araç taşıma tedbiri
Sünnet korkusu
Benim insanlardan ne eksiğim var!
Uçak traktörü
Adamdan sayılmayan nine!
Dilenciler hoşgelmesin!
Yurdum insanından soyulmama çaresi
Yanlış yazılan P!