Kaynak sitede video silinmiş
TaHKaR Aktif Üyemiz 1 Eyl 2011 #1 NOT Kaynak sitede video silinmiş Moderatör tarafında düzenlendi: 30 Eki 2021
MURATS44 Özel Üye 1 Eyl 2011 #3 [blink]Gerçekten çok güzel olmuş. Tv deki rasulehasret logosu da çok güzel duruyor.Orjinal tv kanalı gibi.[/blink]
[blink]Gerçekten çok güzel olmuş. Tv deki rasulehasret logosu da çok güzel duruyor.Orjinal tv kanalı gibi.[/blink]
TaHKaR Aktif Üyemiz 1 Eyl 2011 #4 ERROR: If you can see this, then Dailymotion is down or you dont have Flash installed. Son düzenleme: 1 Eyl 2011
MURATS44 Özel Üye 1 Eyl 2011 #5 PHP: [DM]********[/DM] xktqe3_rasulehasret_shortfilms yeşil yazıyı http://www.rasulehasret.com/dini-kl...ladigim-dini-klipler-burada-cok-yakinda.html# yukardaki yıldızlı yerlere yapıştırınca işlem bitmiş olacak. Son düzenleme: 1 Eyl 2011
PHP: [DM]********[/DM] xktqe3_rasulehasret_shortfilms yeşil yazıyı http://www.rasulehasret.com/dini-kl...ladigim-dini-klipler-burada-cok-yakinda.html# yukardaki yıldızlı yerlere yapıştırınca işlem bitmiş olacak.
TaHKaR Aktif Üyemiz 1 Eyl 2011 #6 ERROR: If you can see this, then Dailymotion is down or you dont have Flash installed. MURATS44' Alıntı: PHP: [DM]********[/DM] yukardaki yıldızlı yerlere yapıştırınca işlem bitmiş olacak. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim adminim deniyorum.Allah razı olsun... Son düzenleme: 1 Eyl 2011
ERROR: If you can see this, then Dailymotion is down or you dont have Flash installed. MURATS44' Alıntı: PHP: [DM]********[/DM] yukardaki yıldızlı yerlere yapıştırınca işlem bitmiş olacak. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim adminim deniyorum.Allah razı olsun...
HASAN CAN Active member 2 Eyl 2011 #7 Çok güzel olmuş.Başarılı bir çalışma.Allah uzun ömürler versin inşaallah.
VuSLaT Yönetim Yönetici 2 Eyl 2011 #8 ALLAH c.c razı olsun mükemmel olmuş,,,,çok beğeendim bizimde tv kanalımız olmuş..... başarılarının devamını dilerim....
ALLAH c.c razı olsun mükemmel olmuş,,,,çok beğeendim bizimde tv kanalımız olmuş..... başarılarının devamını dilerim....