Kuran-ı Kerim'i Hatim Ettiniz mi ?
Hasret ruzgari Aktif Üyemiz 28 Mar 2014 #2 hatim ettim hamdolsun rabbim tekrar tekrar hatim etmeyi nasip eylesin
TaHKaR Aktif Üyemiz 28 Mar 2014 #3 Hasret.Rüzgârı' Alıntı: hatim ettim hamdolsun rabbim tekrar tekrar hatim etmeyi nasip eylesin Genişletmek için tıkla ... Vay maşallah maşallah ne güzel çoook sevindim...Tebrik etmek istiyorum. takdire şayansınız..
Hasret.Rüzgârı' Alıntı: hatim ettim hamdolsun rabbim tekrar tekrar hatim etmeyi nasip eylesin Genişletmek için tıkla ... Vay maşallah maşallah ne güzel çoook sevindim...Tebrik etmek istiyorum. takdire şayansınız..
TaHKaR Aktif Üyemiz 30 Mar 2014 #4 Küçükkken elifba dersi bitirdim. Kur'anı Kerimi hatım edeceğim yakında..
Edep Ya Hu Yeni Üyemiz 31 Mar 2014 #5 Rabbim bize de nasib eder inşallah ..aminnn Çok istiyorum ağlarımm
TaHKaR Aktif Üyemiz 31 Mar 2014 #6 Edep Ya Hu' Alıntı: Rabbim bize de nasib eder inşallah ..aminnn Çok istiyorum ağlarımm Genişletmek için tıkla ... aminler diliyorum..hep beraber olsun inş.DUA İLE...
Edep Ya Hu' Alıntı: Rabbim bize de nasib eder inşallah ..aminnn Çok istiyorum ağlarımm Genişletmek için tıkla ... aminler diliyorum..hep beraber olsun inş.DUA İLE...
VuSLaT Yönetim Yönetici 31 Mar 2014 #7 Aminnnnnnnnnnn..... Bütün hatim edenlere tekrarını RABBİM nasip eder inşallah....
Deniz Feneri Yeni Üyemiz 18 Ara 2016 #8 elimizden geldiğince okumaya çalışıyoruz Rabbim kabul buyursun tekrar tekrar nasip eylesin inşaallah