Mersin 52. Kat Gece Görünümü ...
VuSLaT Yönetim Yönetici 19 Tem 2014 #4 vayyyyyy mersinde paris gibiymiş yunus bu resim montaj değil demi haaa
radyomevlana Aktif Üyemiz 19 Tem 2014 #5 haaahaaahaaahaaahaaa yok abla ya montaj değil, işte mersin burası
HASAN CAN Active member 20 Tem 2014 #7 Paris , mersinin bir tane taşı edebilir mi?. Bu arada 52.katı hemen kenara çekin. Aydede çarpacak haaa
Paris , mersinin bir tane taşı edebilir mi?. Bu arada 52.katı hemen kenara çekin. Aydede çarpacak haaa
radyomevlana Aktif Üyemiz 20 Tem 2014 #8 Mersininimize buyrun gelin inşâAllah misafir edelim sizleri parisssssss ne ki ya mersini görün ilk önce ne demişler gez mersini gör tersini haaaa
Mersininimize buyrun gelin inşâAllah misafir edelim sizleri parisssssss ne ki ya mersini görün ilk önce ne demişler gez mersini gör tersini haaaa
MURATS44 Özel Üye 20 Tem 2014 #9 şimdi 52.katta gece manzarası mı? yoksa gece manzarasında 52.kat mı? Manzarayı iyi yakalamışsın da, birde oraya çıkıp 52.kattan bulunduğun yeri bir çekip ekle siteye haaa eline sağlık müdürüm. güzel resim.
şimdi 52.katta gece manzarası mı? yoksa gece manzarasında 52.kat mı? Manzarayı iyi yakalamışsın da, birde oraya çıkıp 52.kattan bulunduğun yeri bir çekip ekle siteye haaa eline sağlık müdürüm. güzel resim.
radyomevlana Aktif Üyemiz 21 Tem 2014 #10 m08 reisim 52. kattan resmi boşverelim böyle iyi zaten 52. kata çıktım çıkacam derken can verirsin orada
m08 reisim 52. kattan resmi boşverelim böyle iyi zaten 52. kata çıktım çıkacam derken can verirsin orada