İşte bu . işte buuu....
Şevket Üstadın aramızda olduğunun en güzel ifadesi. Böyle bir giriş , bu ifadeler ancak ancak şevket üstadımızdan beklenirdi. Eyvallah üstad. Allah ac razı olsun sizden. Hoşgeldiniz. Sefalar getirdiniz.
Muhtazaf Üstadımızın buyurduğu gibi "
Seni Seviyoruz Yüreği Büyük Abim......" bizde sizi çok seviyoruz değerli üstadım. Aramızda olmadığınız zamanların üzüntüsünü yaşarken , gelişinizle bize mutluluk getiriyorsunuz. Eyvallah üstad. Şevket Üstad , Muhtazaf Üstad.. Sizler gibi dostu olana ne mutlu.
Şevket Üstadımız dizeleri kaymaklı kadayıf gibi. Tadına doyulmuyor. Herkese tek tek selam göndermiş satırlarında. Sözlerle ruhları okşuyor satırlar. Allah ac razı olsun.
Çok Geçmiş olsun üstadım. satırlarda hastaneden yeni çıktığınızı belirtmişsiniz. Şimdi daha iyisiniz inşaallah. Hastanede olmadığınıza göre elhamdülillah daha iyisiniz. Çooook daha iyi olacaksınız Rabbimin izniyle. Dualarımız, kalbimiz, sevgimiz hep sizinle. Rasulehasret ailesi olarak her zaman yanınızdayız üstadım. Var olun. sağol olun inşaallah.
Sizi gördüğüme çok sevindim. Hele de böyle bir jestle teşrif etmeniz ayrı bir mutluluk oldu bizler için. Sonsuz teşekkürler. Bütün kalbi duygularımızla sonsuz sevgilerimizle. Hürmetlerimle . Mübarek ellerinizden öpüyorum Şevket Üstadım.