Fahrettin hocam,,,,,ya çocuklar siz hazırlık yapın, ben yakın bir cami bulup namazımı eda edeyim......
Murat.......Ben elimi sürmem etlere:asabi,ben et yemem ağlarımm ben şöle uzaklaşayım bu günde aç kaldım desenize,,,,ağlarımm
Ceylannur........Ayy çocuklar geç kaldım vah vah,size sarma yapacakdım,,,,enişteniz rahatsız misafir var,,,evde tadilat var ne:aben bu arada 1000 konu atam gelem 4744f11
Ahmet teker......Arkadaşlar uzun zamandır görüşemiyorduk sağlık sorunum vardıağlarımm bu piknik iyi geldi,,,,şu ağacın altında bir şiir yazam bari....4744f11
Tahkar.....Yaaa arkadaşlar ne çok konu var yetişemiyorum,,,,ya ben memurum banada acıyın4744f11
Hasret rüzgarı.......Arkadaşlar geçerken uğradım 4744f11pikniğemi gidiyorsunuz bende geleyim yyy
yardım ederim size,11ggle
Mahzungarip.......Ya arkadaşlar bu piknik banada iyi geldi,,,,siz hazırlayın ben az kestireyimSmilk
tavuklar pişince beni uyandırın4744f114744f114744f11
Ayyüzlüm......Dostlar beni unuttunuz sandım dı,,,,yetişdim gariiiiiiiiii,,size bişeler hazırladım4744f11
gastomonu pidesi4744f11
Bedirhan.......Gençler şöyle güzel bir çay demleyin de şu yeşillikde içelim4744f11 bende pc leri tamir edeyim4744f11
Şevket okyay.........Evlatlarım maşallah berakallah,,, ne hoş piknik alanı bana ilham geldi bir kaç şiir yazayım 4744f11
Mustafa cilasun.......O yarenler dostlar burdaymış,,,bir çayda ben alayım demli olsun4744f11
Vuslat.............Yaaaaaaaa arkadaşlar pikniğe geldik ama herkesin keyfi yerinde oh maşallah.....4744f11mangalı ben yakdım,,,,semaveride ben masayıda ben hazırlayam4744f11 hazır olunca sizleri çağırırım....4744f11Bütün etlerrrrrrrrrrrrrrrr bol acılı,,,,,bana kimse yardım etmiyor mu,,,,,muratttttttttttttttttttttt gel,,,mis gibi et kokusu var....4744f11masa hazır canlar hepinize afiyet olsunnnnnnnnnnnn,,,,,,:by: