Sen ben Olmuştun.
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 31 Ara 2014 #2 Cevap: Sen ben Olmuştun. Muhtazaf Ustadımdan Resimli şiir
TaHKaR Aktif Üyemiz 31 Ara 2014 #3 Cevap: Sen ben Olmuştun. Muhtazaf Ustadımdan Resimli şiir Muhtazaf' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... İçten bir davet gibi bir yorum (kahvaltı )olmuş... ALLAH razı olsun....
Cevap: Sen ben Olmuştun. Muhtazaf Ustadımdan Resimli şiir Muhtazaf' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... İçten bir davet gibi bir yorum (kahvaltı )olmuş... ALLAH razı olsun....
Okyay ÖZEL ÜYE 31 Ara 2014 #4 Cevap: Sen ben Olmuştun. Muhtazaf Ustadımdan Resimli şiir Şiir- Resim ve sohbet... Ne güzel bir bütünleşme. Tebrikler ve teşekkürler.
Cevap: Sen ben Olmuştun. Muhtazaf Ustadımdan Resimli şiir Şiir- Resim ve sohbet... Ne güzel bir bütünleşme. Tebrikler ve teşekkürler.
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 19 Ocak 2015 #5 Cevap: Sen ben Olmuştun. Muhtazaf Ustadımdan Resimli şiir Moderatör tarafında düzenlendi: 9 Eki 2017
Deniz Feneri Yeni Üyemiz 27 Ara 2016 #6 Cevap: Sen ben Olmuştun. Muhtazaf Ustadımdan Resimli şiir Gönlüne sağlık amcam,eline sağlık tahkar abi çok güzel olmuş
Cevap: Sen ben Olmuştun. Muhtazaf Ustadımdan Resimli şiir Gönlüne sağlık amcam,eline sağlık tahkar abi çok güzel olmuş
NuSReT Aktif Üyemiz 27 Ara 2016 #7 Cevap: Sen ben Olmuştun. Muhtazaf Ustadımdan Resimli şiir Ellerinize yüreğinize sağlık. Çok güzel. glü
Cevap: Sen ben Olmuştun. Muhtazaf Ustadımdan Resimli şiir Ellerinize yüreğinize sağlık. Çok güzel. glü
A AyBuKe Yönetici 25 Nis 2017 #8 Cevap: Sen ben Olmuştun. Muhtazaf Ustadımdan Resimli şiir Allah'ım razı olsun harikaaaaaaa...
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 22 May 2017 #9 Cevap: Sen ben Olmuştun. Muhtazaf Ustadımdan Resimli şiir Sizdende Allah razı olsun.