Seni Özlemeye gidiyorum
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 31 Eki 2012 #3 Özlem beni hep uzaklara götürür. Emeğinize yüreğinize sağlık.
TaHKaR Aktif Üyemiz 1 Kas 2012 #4 HAMZA' Alıntı: çok güzeel. emeğinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... Muhtazaf' Alıntı: Özlem beni hep uzaklara götürür. Emeğinize yüreğinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... Yorumlarınıza sağlık Saygılarımla
HAMZA' Alıntı: çok güzeel. emeğinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... Muhtazaf' Alıntı: Özlem beni hep uzaklara götürür. Emeğinize yüreğinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... Yorumlarınıza sağlık Saygılarımla
TaHKaR Aktif Üyemiz 1 Kas 2012 #6 Hasret.Rüzgârı' Alıntı: harika çok güzel eline sağlık tahkar abi. Genişletmek için tıkla ... Yüreğinize ve ellerinize sağlık Hasret kardeşim .Saygılarımla
Hasret.Rüzgârı' Alıntı: harika çok güzel eline sağlık tahkar abi. Genişletmek için tıkla ... Yüreğinize ve ellerinize sağlık Hasret kardeşim .Saygılarımla
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 2 Kas 2012 #8 Emeğinize yüreğinize sağlık güzel kardeşim. ALLAH razı olsun.
VuSLaT Yönetim Yönetici 2 Kas 2012 #9 EMEKLERİNİZE SAĞLIK,,,Şiirler süperrrrr, güzel resimlerle dahada anlamlı olmuş...