Sevgili Uyku!
VuSLaT Yönetim Yönetici 11 Ocak 2014 #4 Bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....haaahaaahaaa sabah sabah çok hoşuma gittiniz uykular...teşşekkürler Muhtazaf bey...
Bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....haaahaaahaaa sabah sabah çok hoşuma gittiniz uykular...teşşekkürler Muhtazaf bey...
TaHKaR Aktif Üyemiz 28 Ocak 2014 #7 naciyeee' Alıntı: haaahaaahaaa uykun öle gelince anında uyuyacaksın haaa Genişletmek için tıkla ... Çok doğru 5 dakika ders yaptıktan sonra ben:
naciyeee' Alıntı: haaahaaahaaa uykun öle gelince anında uyuyacaksın haaa Genişletmek için tıkla ... Çok doğru 5 dakika ders yaptıktan sonra ben:
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 28 Ocak 2014 #8 Sevgili uyku Tahkar kardeşi rahat bırakmı desem!:haha
TaHKaR Aktif Üyemiz 29 Ocak 2014 #9 Muhtazaf' Alıntı: Sevgili uyku Tahkar kardeşi rahat bırakmı desem!:haha Genişletmek için tıkla ... Muhtazaf abi açıköğretim fakültesine hazırlanıyorumders kitaplarına okumaya başlayorum 5 dk sonra buhaldeyim..
Muhtazaf' Alıntı: Sevgili uyku Tahkar kardeşi rahat bırakmı desem!:haha Genişletmek için tıkla ... Muhtazaf abi açıköğretim fakültesine hazırlanıyorumders kitaplarına okumaya başlayorum 5 dk sonra buhaldeyim..
VuSLaT Yönetim Yönetici 29 Ocak 2014 #10 Tahkar beyin çocukluk hali bu yaşa kadar kitapları hiç bırakmadı haaa