Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk Harflerde tahkar (bana) bu güzel şiiri hediye eden Şevket Ustadıma ve şiire katkı saglayacagını düşündüğüm bu güzel şiiriniz için tesekkürler ..paylaşmak istedim...
Ne güzel muhabbet böyle . İnanın bu muhabbetleri görmekten çok mutlu oluyorum. Tam bir aile gibi herkes birbirinden değerli. Sevgi, saygı ,güzel bakış... Hepsi ve daha fazlası bütün güzellikler bir arada. Rabb'im sizlerden razı olsun inşaallah.....
Teşekkürler, ne güzel bir yetenek, Ayrıca da nezaketi eklemek. Hatır saymak- gönül almayı bilmek, Kesinlikle bunlar sende bir nimet. Artık sevin, zenginlik bu, hem hayır, Rabbin sana bahşettiği seçkin nur.
Ne güzel muhabbet böyle . İnanın bu muhabbetleri görmekten çok mutlu oluyorum. Tam bir aile gibi herkes birbirinden değerli. Sevgi, saygı ,güzel bakış... Hepsi ve daha fazlası bütün güzellikler bir arada. Rabb'im sizlerden razı olsun inşaallah.....