Okyay ÖZEL ÜYE 14 Kasım 2015 #1 Hayırlı Sabahlar.! Buyurun efendim! Çaydan seçiniz, Afiyet bal-şeker olsun, içiniz.! Ardından, şöyle bir el de açınız! İnşaAllah Dauayla, sevgi saçınız..!! Moderatör tarafında düzenlendi: 3 Ekim 2017
Hayırlı Sabahlar.! Buyurun efendim! Çaydan seçiniz, Afiyet bal-şeker olsun, içiniz.! Ardından, şöyle bir el de açınız! İnşaAllah Dauayla, sevgi saçınız..!!
MURATS44 Özel Üye 14 Kasım 2015 #2 Ellerinize sağlık üstadım. Çay ağacı gerçek olsa ne güzel olurdu. Ben, bana en yakın olanı alayım. Teşekkür ederim.
Ellerinize sağlık üstadım. Çay ağacı gerçek olsa ne güzel olurdu. Ben, bana en yakın olanı alayım. Teşekkür ederim.
VuSLaT Yönetim Yönetici 14 Kasım 2015 #4 Eyvallah değerli hocam çaylar harika görünüyor,,,bende 2 tanesini içeyim inşallah...
Okyay ÖZEL ÜYE 14 Kasım 2015 #5 Allahü Teala razı olsun Çocuklar! Naçiz ikramıma icabet buyurdunuz. Dualarnızı almak da ne güzel hani..!! Afiyet sıhhat olsun dilerim.
Allahü Teala razı olsun Çocuklar! Naçiz ikramıma icabet buyurdunuz. Dualarnızı almak da ne güzel hani..!! Afiyet sıhhat olsun dilerim.