Ayyüzlüm Yeni Üyemiz 3 Ekim 2009 #1 . Foruma Gel dedim inat etmee koparırım kulaklarını . . Tamam tamam ağlama bida yapmicam ama sende inat etme gel deyince gel ..
. Foruma Gel dedim inat etmee koparırım kulaklarını . . Tamam tamam ağlama bida yapmicam ama sende inat etme gel deyince gel ..
VuSLaT Yönetim Yönetici 7 Ekim 2009 #4 Çok tatlı hoş espirili,,,,bizi yürekten seven gelsin, zor kullanmayız....papatya
mahzungarip Yönetici 7 Ekim 2009 #5 Songena' Alıntı: gerekirse şiddete başvurulabilir yani doğrumuyum dirol Genişletmek için tıkla ... Öyle mi dersin9hj sen buraya gelirken dayak yememiştin değil mineaalsana1323jkşimdi tekrarh.g
Songena' Alıntı: gerekirse şiddete başvurulabilir yani doğrumuyum dirol Genişletmek için tıkla ... Öyle mi dersin9hj sen buraya gelirken dayak yememiştin değil mineaalsana1323jkşimdi tekrarh.g
Songena Yeni Üyemiz 7 Ekim 2009 #6 mahzungarip' Alıntı: Öyle mi dersin9hj sen buraya gelirken dayak yememiştin değil mineaalsana1323jkşimdi tekrarh.g Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk, tekrar o zaman a.r.o, küçücük çocuğa şiddet uygulanır mı pskolojim bozuluy
mahzungarip' Alıntı: Öyle mi dersin9hj sen buraya gelirken dayak yememiştin değil mineaalsana1323jkşimdi tekrarh.g Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk, tekrar o zaman a.r.o, küçücük çocuğa şiddet uygulanır mı pskolojim bozuluy