Hasret ruzgari
Aktif Üyemiz
yegâne medar-ı tesellimiz olan şey, ancak Erhamürrahimînin tavassutunuzla, bize kavuşturduğu hakikatlerdir. Lisanım, şükranlarıma tercüman olamıyor. Ne söyleyeceğimi bilmiyorum. Ancak söyleyebildiğim şey, beklediğim ümid, benim ve ehl-i imanın, bilhassa risalelerle alâkadar kardeşlerimin iki cihanda mesrur olmalarını ve bilhassa başta Üstadımızın kudsî ve pek azim hizmetinden, Hâlik-ı kâinat Hazretlerinin razı olmasını temenniden ibaret kalıyor. Bugünkü ahval-i müessifeden müteessir olmamak mümkün değil. Allah iyi yapar, inşaallah. Ben cahilim, bu kadar yazabildim. O Sözlerin kıymetini tariften âcizim. Ne kadar yazsam, o eserlerin kıymetinden binde bir nebzesini gösteremez. Talebeniz
Emrullah oğlu Bekir
(Şu fıkra Şamlı Hafız Tevfik’indir.)
Altun yaldızla yazılması lâzım gelen eser-i âlinizde Resul-i mücteba (aleyhi ekmelü’t-tehaya) Efendimiz Hazretlerine dil uzatan, hain-i bîdin olan mülhid hainlerin kuruyası dillerini inayet-i ilâhî ve ruhaniyet-i peygamberî ve şeriat kılıncı ile kesmeğe muvaffak olduğunuz şu eser-i bergüzidenizi Cenab-ı Hak ind-i ilâhîsinde ve nezd-i peygamberîde kabul eylesin. Şefaat-ı nebeviyeye efendimi ve fakiri de nail eyleyip sancak-ı Muhammedî (a.s.m.) tahtında cümlemizi ihvanlarımızla beraber haşreylesin, âmin.
Tevfik
(Risale-i Nur’un tesvid ve tebyizinde çok hizmeti sebkatt eden Şamlı Hafız Tevfik’in, Risale-i Nur’un hakkaniyetine dair istihraci bir fıkrasıdır.)
1.
Malum olsun ki, Zübdetü’r-Resail Umdetü’l-Vesail namında kutbü’l-arifîn Ziyaeddin Mevlâna Şeyh Halid’in (k.s.) mektubat ve resail-i şerifelerinden muktebes nesayih-i kudsiyenin tercümesine dair bir risaleyi on üç sene
1- Her türlü noksanlıktan beri olan Allah’ın adıyla.
Emrullah oğlu Bekir
(Şu fıkra Şamlı Hafız Tevfik’indir.)
Altun yaldızla yazılması lâzım gelen eser-i âlinizde Resul-i mücteba (aleyhi ekmelü’t-tehaya) Efendimiz Hazretlerine dil uzatan, hain-i bîdin olan mülhid hainlerin kuruyası dillerini inayet-i ilâhî ve ruhaniyet-i peygamberî ve şeriat kılıncı ile kesmeğe muvaffak olduğunuz şu eser-i bergüzidenizi Cenab-ı Hak ind-i ilâhîsinde ve nezd-i peygamberîde kabul eylesin. Şefaat-ı nebeviyeye efendimi ve fakiri de nail eyleyip sancak-ı Muhammedî (a.s.m.) tahtında cümlemizi ihvanlarımızla beraber haşreylesin, âmin.
Tevfik
(Risale-i Nur’un tesvid ve tebyizinde çok hizmeti sebkatt eden Şamlı Hafız Tevfik’in, Risale-i Nur’un hakkaniyetine dair istihraci bir fıkrasıdır.)
1.
Malum olsun ki, Zübdetü’r-Resail Umdetü’l-Vesail namında kutbü’l-arifîn Ziyaeddin Mevlâna Şeyh Halid’in (k.s.) mektubat ve resail-i şerifelerinden muktebes nesayih-i kudsiyenin tercümesine dair bir risaleyi on üç sene
1- Her türlü noksanlıktan beri olan Allah’ın adıyla.