Adilbey Aktif Üyemiz 16 Eylül 2012 #2 Bir zamanlar severdim iboyu.Ama aşağıdaki video yüzünden kibir ve yaptığı dengesizliğinden dolayı hiç bir değeri kalmadı. Bu yaptığı çok ayıp en başta izleyenlerine saygısızlık. Eski bir video ama sonuçta yapılmış.
Bir zamanlar severdim iboyu.Ama aşağıdaki video yüzünden kibir ve yaptığı dengesizliğinden dolayı hiç bir değeri kalmadı. Bu yaptığı çok ayıp en başta izleyenlerine saygısızlık. Eski bir video ama sonuçta yapılmış.
VuSLaT Yönetim Yönetici 16 Eylül 2012 #3 Emekelrinize sağlık,,,şarkıları güzel ibonun yaf ben eski şarkılarını seviyom...
TaHKaR Aktif Üyemiz 17 Eylül 2012 #4 VuSLaT' Alıntı: Emekelrinize sağlık,,,şarkıları güzel ibonun yaf ben eski şarkılarını seviyom... Genişletmek için tıkla ... Adminim bende eski şarkılarından vazgeçemiyorum...ALLAH razı olsun selam ve saygılarımla...
VuSLaT' Alıntı: Emekelrinize sağlık,,,şarkıları güzel ibonun yaf ben eski şarkılarını seviyom... Genişletmek için tıkla ... Adminim bende eski şarkılarından vazgeçemiyorum...ALLAH razı olsun selam ve saygılarımla...