Peygamber efendimiz(sav)'in sünnetleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VuSLaT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

VuSLaT

Yönetim
Yönetici

rasulehasret1_zpsffe5bfe1.webp

rasulehasret2_zps84d25888.webp

rasulehasret3_zps4267d498.webp

rasulehasret4_zps0560819f.webp

rasulehasret5_zpsd54f37be.webp

rasulehasret6_zps82a20130.webp

rasulehasret7_zpsac107dd2.webp

rasulehasret8_zpsedb49f34.webp

rasulehasret9_zpsfc817ff7.webp

rasulehasret10_zps4296ad3e.webp

rasulehasret11_zps11e99609.webp

rasulehasret12_zps4fb8fa7a.webp

rasulehasret13_zps08467efd.webp

Allah razı olsun...çok güzel hem video hem resimli sözler çok net ve açıklayıcı herkesin evinde veya duvarında asılı olacak gibi hazırlanmış..efendimizin sünnetleri (s.a.v)(öyle uyumsadım adminim) oku-yorum, izli-yorum, kutlu-yorum

Tahkar beyinde dediği gibi hem video hem resimler. Videoda kullandığın resimleri de tablo gibi eklemişsin konuya. Böylesine çok önemli bir konuyu , efendimizin sünnetlerini hepimizin elimizden geldiği kadar yapmaya çalışmamız gerektiğini bu kadar güzel , emek vererek hazırlamış olman gerçekten çook güzel adminim. Ellerine yüreğine sağlık. Allah ac razı olsun inşaallah.

çoooooooooooooook teşekkür ederim canlar,guru verici bir çalşma oldu...bize yakışır bir güzellik...

Allah cc razı olsun inşaallah. Örnek almamız gereken o kadar çok şey varken, Peygamber Efendimizin(sav) bizlere bu kadar önemli mesajları varken, hala farkına varamıyoruz. Farkına varanlar ise doğruyu çoktan bulmuşlar.

Emeğine sağlık Vuslat Adminim.

Allah cc razı olsun inşaallah. Örnek almamız gereken o kadar çok şey varken, Peygamber Efendimizin(sav) bizlere bu kadar önemli mesajları varken, hala farkına varamıyoruz. Farkına varanlar ise doğruyu çoktan bulmuşlar.

Emeğine sağlık Vuslat Adminim.

Size katılıyorum. Teşekkürler. Güllerin efendisi 1500 sene öncesinden bizlere ne güzel bir miras bırakmış. Hala önemini idrak edemiyoruz.

Saat

Forum Görünümü

Konular
55.435
Toplam kullanıcı
6.057
Son üye
katieandino
Geri