mahzungarip
Yönetici
of be hergün gördüğüm manzara a.r.o men köylüyem men cahilem arkadaş
Manzara çok güzel gerçekten.İnsanın resme dalması geliyor daaaaaaaaaaaaaaaaaa........
Tabanlar parke duvarlar ahşap..Bu nasıl köy evi
Şaka bi tarafa sobanın tadını hiç bişey veremez.Doğalgazmış........Kombiymişş..... Ben soba almaya gidiyorum
Edep Yahu Kardeşim vallahi nasıl özledim o günlerimi anlatsam ağlarsın şimdi o sobanın yanında bide uzanmak vardı bi yanın ısınınca diğer yanını dönmek pişen yemek kokusunda uyya kalmak oyyy oyyyy ...Şimdi TV.ve PC.var konuşma yok hepimiz OTİZM olduk...Biz haalaa soba yakıyoruz ama malesef aynı tad yok..Çünkü insanlarda değişti..İnsanların eskisini nasıl bulacaksın..Soba gibi arayıp bulamazsın ki..Ne eski dostlar kaldı,ne eski arkadaşlıklar kaldı..Eskiden sobanın başında büyüklerimizden hikayeler dinlenir,dini konular öğrenilirmiş..Şimdi hangi evde televizyonsuz,internetsiz durabiliyoruz..Büyüklere saygı bilem kalmadı..Ben fazla konuşmayım..Bu konuda çok doluyum.. ağlarımm
sen soba al murat akşam sizdeyiz haaa....
O günleri yad edince insan bir iç çekiyorki sormayın,,,cahil olsaydık doğal olsaydık
ama herzaman samimi olsaydık,yenilen içilen o yıllarda hilesizdi,şimdi herşeyde haram hile karışık
insanlık ondan değişiyor olsa gerek...
Edep Yahu Kardeşim vallahi nasıl özledim o günlerimi anlatsam ağlarsın şimdi o sobanın yanında bide uzanmak vardı bi yanın ısınınca diğer yanını dönmek pişen yemek kokusunda uyya kalmak oyyy oyyyy ...Şimdi TV.ve PC.var konuşma yok hepimiz OTİZM olduk...