Sözün kıymetini lal olandan, ekmeğin kıymetini aç olandan,aşkın kıymetini hiç olandan öğren....
VuSLaT Yönetim Yönetici 20 Nis 2019 #11 Sözün kıymetini lal olandan, ekmeğin kıymetini aç olandan,aşkın kıymetini hiç olandan öğren....
VuSLaT Yönetim Yönetici 21 Nis 2019 #12 Kanaat ten hiç kimse ölmedi,hirslada hiç kimse padişah olmadı...
VuSLaT Yönetim Yönetici 18 May 2019 #13 İMTİHAN..... imtihan bu azizim,seven sevdiği ile SİNANİR......
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 26 Eki 2019 #15 Beklemek sabırla... Beklemek özlenenleri, Beklemek unutulmayanları, Beklemek beklenenleri, Beklemek sabırla beklediklerini. M.S.A
Beklemek sabırla... Beklemek özlenenleri, Beklemek unutulmayanları, Beklemek beklenenleri, Beklemek sabırla beklediklerini. M.S.A
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 31 Eki 2019 #17 Rahman suresini mealinden tefsirinden okuyup sonra kendini hesaba çekip yatmaktır bütün mesele...
VuSLaT Yönetim Yönetici 31 Eki 2019 #18 Muhtazaf' Alıntı: Rahman suresini mealinden tefsirinden okuyup sonra kendini hesaba çekip yatmaktır bütün mesele... Genişletmek için tıkla ... Çooooook guzel....
Muhtazaf' Alıntı: Rahman suresini mealinden tefsirinden okuyup sonra kendini hesaba çekip yatmaktır bütün mesele... Genişletmek için tıkla ... Çooooook guzel....