Deniz Feneri
Yeni Üyemiz
Dilek Kaya:20 000 ya safi hediyemizdir canım Rabbim şifa versin inşaAllah
Leyla Ülkegül 20.000 ya şafi verdim acil şifalar dilerim.
Ahmed Öztürk Allah acil şifalar ihsan eylesin. Rabbim görmemişe çevirsin. Amin!10 Yasin-i Şerif,500 Ya Şafi okunacak inşAllah.
Yazmacı Bacı:10 yasin aldim.sifa olsun insallah
Mico Berat:Rabbim şifa versin 1yasin 1000 ya şafi okurum
Melek Akada:2.000 ya şafi veriyorum Rabbim kabul buyursun inşaAllah tez zamanda iyi olur inşaAllah
Ruhsan Gözüm:Rabbim tez zamanda şafi ismiyle şifalar ihsan etsin inşallah ??şifası için 1 yasin 100 ya şafi aldım Allah kabul etsin..
Gülseren Demir:Allah şifa versin inşallah kardeşim benim yasin süresi okurum
Semahat Kurçoğlu:Hayırlı gecelwr ...3 tane yasin alayım insaallah.Rabbim acil şifalar versin insaallah
Ayhan Acer:Rabbim şafi ismi hürmetine şifasini versin İNŞALLAH.Yarın inşallah bir yasin okuyup dua ederim ablam.
Ahde Vefa Vefa: fatıha ihlas ya şafi rabbimiz şifa versin inşallah
Esra Güldi:1 yasin aldm cnm.İns okuyamıcm ama okutucm
Fa Tı Ma:1 yasin okurum canmm.Allahim safi adiyla sifasini versin insallah.Amin
Cihan Varol:Yasin aldim, duasini yapacagim. ALLAH tez zamanda selametle ayaga kaldirsin insallah
Hazan Gülü:Bir yasin bin ya şafi okurum, Rabbim hayırlı acil şifalar versin inşallah kardeşim,inşallah duamda Rabbim hayırlı acil şifalar versin inşallah tez zamanda...,
Fatıma Demir:1000 yâ şâfî çekerim inşaallah
Müberra Yaşar:Allah şafi ismiyle şifalar versin .1 yasin okuyum inş.
Bilal-i Habeşi:Allah sifa versin, yasin okurum inşaallah
Dnz Krmz:Sifasi icin 1 yasin 100 fatiha okurum insallah
Uzak Eller Yasin safii. Rabbim şifalar versin inşallah
EA EA 100 ya şafi
Hülyaa AkmAn Yasin okurum
Hasibe Buldurlu 300 ya şafi verdim
esila deniz:Rabbim Şafi ismiyle tez vakitte şifasını versin amin Okurum tabi inşALLAH
Duahan Hırçın Anne:Okur dua ederim
Şeyma Sağır Karagöz:Rabbim şafi ismi ile şifa versin inşallah
Mustafa Salih Ceylan:Rabbim Şafi ismi şerifinin hürmetine şifalar versin abla ben okunanlar olunca yazcam sana abla
Pınar Üstün:Şafi adıyla Rabbim acil şifalar versin inşaallah okurum tabiki
Betül Özkarayel:Tabıkı okurum ne demek Allah tez vakıtte sıfasını versın ınsallah.Rabbım yar ve yardımcısı olsun.Buyuklerımızın duaları ustune olsun ınsallah
Kasım Üçdağ:Allah acil şifalar versin.En kısa zamanda sağlığına kavuşur inşaAllah
Sevda Eser:İnşaallah okuduğum zmn yazarım.Allahım Şafi ismiyyle en kısa zamanda şifa versin.Tüm.hastalarımiza yardım etsin Amin
Aysegül Ceylan:RABBİM Şafii ismi hürmetine kalıcı şifalar versin inşaALLAH .Sayısız ya Şafii çekeceğim inşaALLAH
Vakti Seher:Allah şifa versin insAllah okurum inşallah kızım
Nursaçan Hoca:ŞAFİ ismi hürmetine rabbim şifa versin inşallah
Ruhsan Gözüm:Sadatların duası olsun Rabbim ne sıkıntın varsa dünya ve ahirette feraha çıkarsın güzel kızım
Melek Akada:Rabbim tez zamanda şifasini versin inşAllah güzel kızım yasin başladım bide arkadaşlarınada söyledim toplim sana haber vericem tm
Ahmet Tilgen:Büyük geçmiş olsun
Pınar Üstün Rabbim acil şifalar versin inşaallah okurum tabiki
Vakti Seher Rabbim şifalar versin inşallah sayısız ya Şafii okuyorum inşallah
Ayşegül İspir Rabbim şifa versin Ailesine bağışlasın Rabbim inş
Erkan Batal Allah acil şifalar versin Geçmiş olsun
Nazire Namlioglu Akgul Rabbim ya safinin yuzu hurmetine sifa versin rabbim
Habib Erdönmez Geçmiş olsun Rabbim Acil şifalar versin
-----------------------------------------------------------------
toplam:46.000 ya şafi,36 yasin,100 fatiha,1 ihlas
Leyla Ülkegül 20.000 ya şafi verdim acil şifalar dilerim.
Ahmed Öztürk Allah acil şifalar ihsan eylesin. Rabbim görmemişe çevirsin. Amin!10 Yasin-i Şerif,500 Ya Şafi okunacak inşAllah.
Yazmacı Bacı:10 yasin aldim.sifa olsun insallah
Mico Berat:Rabbim şifa versin 1yasin 1000 ya şafi okurum
Melek Akada:2.000 ya şafi veriyorum Rabbim kabul buyursun inşaAllah tez zamanda iyi olur inşaAllah
Ruhsan Gözüm:Rabbim tez zamanda şafi ismiyle şifalar ihsan etsin inşallah ??şifası için 1 yasin 100 ya şafi aldım Allah kabul etsin..
Gülseren Demir:Allah şifa versin inşallah kardeşim benim yasin süresi okurum
Semahat Kurçoğlu:Hayırlı gecelwr ...3 tane yasin alayım insaallah.Rabbim acil şifalar versin insaallah
Ayhan Acer:Rabbim şafi ismi hürmetine şifasini versin İNŞALLAH.Yarın inşallah bir yasin okuyup dua ederim ablam.
Ahde Vefa Vefa: fatıha ihlas ya şafi rabbimiz şifa versin inşallah
Esra Güldi:1 yasin aldm cnm.İns okuyamıcm ama okutucm
Fa Tı Ma:1 yasin okurum canmm.Allahim safi adiyla sifasini versin insallah.Amin
Cihan Varol:Yasin aldim, duasini yapacagim. ALLAH tez zamanda selametle ayaga kaldirsin insallah
Hazan Gülü:Bir yasin bin ya şafi okurum, Rabbim hayırlı acil şifalar versin inşallah kardeşim,inşallah duamda Rabbim hayırlı acil şifalar versin inşallah tez zamanda...,
Fatıma Demir:1000 yâ şâfî çekerim inşaallah
Müberra Yaşar:Allah şafi ismiyle şifalar versin .1 yasin okuyum inş.
Bilal-i Habeşi:Allah sifa versin, yasin okurum inşaallah
Dnz Krmz:Sifasi icin 1 yasin 100 fatiha okurum insallah
Uzak Eller Yasin safii. Rabbim şifalar versin inşallah
EA EA 100 ya şafi
Hülyaa AkmAn Yasin okurum
Hasibe Buldurlu 300 ya şafi verdim
esila deniz:Rabbim Şafi ismiyle tez vakitte şifasını versin amin Okurum tabi inşALLAH
Duahan Hırçın Anne:Okur dua ederim
Şeyma Sağır Karagöz:Rabbim şafi ismi ile şifa versin inşallah
Mustafa Salih Ceylan:Rabbim Şafi ismi şerifinin hürmetine şifalar versin abla ben okunanlar olunca yazcam sana abla
Pınar Üstün:Şafi adıyla Rabbim acil şifalar versin inşaallah okurum tabiki
Betül Özkarayel:Tabıkı okurum ne demek Allah tez vakıtte sıfasını versın ınsallah.Rabbım yar ve yardımcısı olsun.Buyuklerımızın duaları ustune olsun ınsallah
Kasım Üçdağ:Allah acil şifalar versin.En kısa zamanda sağlığına kavuşur inşaAllah
Sevda Eser:İnşaallah okuduğum zmn yazarım.Allahım Şafi ismiyyle en kısa zamanda şifa versin.Tüm.hastalarımiza yardım etsin Amin
Aysegül Ceylan:RABBİM Şafii ismi hürmetine kalıcı şifalar versin inşaALLAH .Sayısız ya Şafii çekeceğim inşaALLAH
Vakti Seher:Allah şifa versin insAllah okurum inşallah kızım
Nursaçan Hoca:ŞAFİ ismi hürmetine rabbim şifa versin inşallah
Ruhsan Gözüm:Sadatların duası olsun Rabbim ne sıkıntın varsa dünya ve ahirette feraha çıkarsın güzel kızım
Melek Akada:Rabbim tez zamanda şifasini versin inşAllah güzel kızım yasin başladım bide arkadaşlarınada söyledim toplim sana haber vericem tm
Ahmet Tilgen:Büyük geçmiş olsun
Pınar Üstün Rabbim acil şifalar versin inşaallah okurum tabiki
Vakti Seher Rabbim şifalar versin inşallah sayısız ya Şafii okuyorum inşallah
Ayşegül İspir Rabbim şifa versin Ailesine bağışlasın Rabbim inş
Erkan Batal Allah acil şifalar versin Geçmiş olsun
Nazire Namlioglu Akgul Rabbim ya safinin yuzu hurmetine sifa versin rabbim
Habib Erdönmez Geçmiş olsun Rabbim Acil şifalar versin
-----------------------------------------------------------------
toplam:46.000 ya şafi,36 yasin,100 fatiha,1 ihlas
Son düzenleme: