Saygı değer üstadım değerli hocam,,,Üzüldüm rahatsızlığınıza çok çok geçmiş olsun,Rabbim Şifalar ihsan eylesin...Sizi sitede göremeyince bizlerde merakta kalıyoruz,
Sağlığınız sıhhatiniz iyi ise bizlerde seviniyoruz inşallah....
Evet hocam sizin gibi usta şairlerde bilirki şiirde harf isim vurgusu çok hoş olur,,,,
dikkati çeker tabi ben acizene kardeniz olarak değerli hocamın bana yazmış olduğu satırlar olduğu için daha bir özenerek paylaştm...Gerek resimlerde gerekse yazı karakterinde önce göze hitap etmeli,satırlar nasıl olsa yüreğe akar ve deryasını bulur....Çok beğendim bende istedim ki bu güzellik kalıcı olsun...
Sizden gelen bir satır benim için çok kıymetlidir hocam,,,Edebiyatı şiiri seven biri olarak ben inşallah sizler gibi üstadlardan feyiz alarak ilerliyorum,,,
Üstad Necip Fazıl Kısakürek derya mısralarında...
Ey akıl, nasıl delinmez küfen?
Ebedi oluşun urbası kefen!
Kursa da boşluğa asma köprü, fen,
Allah derim, başka hiçbir şey demem,,,,
iŞTE HOCAM SİZ ÜSTADLAR BÖYLESİNİZ YOLUMUZA BİR FENER BİR ISŞIKSINIZ,
İNŞALLAH HEP ÖYLE KALACAKSINIZ BU GÖNÜLLERDE....
Sağlığınız sıhhatiniz iyi ise bizlerde seviniyoruz inşallah....
Evet hocam sizin gibi usta şairlerde bilirki şiirde harf isim vurgusu çok hoş olur,,,,
dikkati çeker tabi ben acizene kardeniz olarak değerli hocamın bana yazmış olduğu satırlar olduğu için daha bir özenerek paylaştm...Gerek resimlerde gerekse yazı karakterinde önce göze hitap etmeli,satırlar nasıl olsa yüreğe akar ve deryasını bulur....Çok beğendim bende istedim ki bu güzellik kalıcı olsun...
Sizden gelen bir satır benim için çok kıymetlidir hocam,,,Edebiyatı şiiri seven biri olarak ben inşallah sizler gibi üstadlardan feyiz alarak ilerliyorum,,,
Üstad Necip Fazıl Kısakürek derya mısralarında...
Ey akıl, nasıl delinmez küfen?
Ebedi oluşun urbası kefen!
Kursa da boşluğa asma köprü, fen,
Allah derim, başka hiçbir şey demem,,,,
iŞTE HOCAM SİZ ÜSTADLAR BÖYLESİNİZ YOLUMUZA BİR FENER BİR ISŞIKSINIZ,
İNŞALLAH HEP ÖYLE KALACAKSINIZ BU GÖNÜLLERDE....