Afrika'ya Yardım-İnsanlığa Yardım...

Sedat Yıldırım

Aktif Üyemiz
.

Onların imtihanı açlık, bizimkisi insanlık ! SENDE EL UZAT !

MERHAMET ETMEYENE MERHAMET OLUNMAZ... YARINLAR BİLİNMEZ,BU GÜN ONLARA,YARIN KİME GELİR BİLİNMEZ.TEDBİRLİ DAVRANMAK GEREKİR.TEDBİR NEDİR? BU GÜN MUHTAÇ OLANA GÖNÜLDEN KOPA KOPA YARDIM ETMEKTİR.SOFRANIZDA YEDİĞİNİZ HER LOKMADA,AÇLIKTAN HER ALTI DAKİKA DA BİR AÇLIKTAN ÖLEN O MASUM BEBEKLERİ DÜŞÜNÜN VE ELİNİZDEN GELDİĞİNDEN DAHA FAZLASI İLE YARDIM EDİN,YARDIM EDELİM.RAHMAN YARDIMLARINIZI MAKBUL EYLESİN İNŞAALLAHURRAHMAN.

Evde kumbarımız vardı eşimle açtık içini 54,5 TL çıktı.60 TL'eye tamamladım.Yarın evlilik yüzüğümü bozdurup,60 TL'enin üzerine koyup yarın bankaya yatırmak sureti ile Afrika'ya göndereceğim İnşaAllah.Önceki gün 8 SMS attım ayrıca,40 TL Tlf'on faturama yansıyacak.Bunları neden mi anlattım? Yapılan hayır anlatılmaz mı? Evet anlatılmaz ancak benim yaptığım hayır olsun diye yapılan bir şey değildi.Bu övünülecek bir şey de değildi.Bu vermek istediğim para bana da ait değil,sahibi Allah c.c. Ben göreydim ki,benim için yürüyen ayağım,tutan elim olan arabamı satıpta parasını gözümü kırpmadan göndereydim,var mı acaba bende bu yürek? Benim göndereceğim para,Rab'bimin bana verdiği okyanustan bir zerre bile değil,bir katre bile değil.Onun için yaptığım övünülecek bir şey olmadığı için burada sizinle paylaştım yapmak istediğim şeyi.İnşaAllah sizler benden daha yürekli olurda,her altı dakika da bir,açlıktan ölen o masum bebekleri,o masumları sömürenlerin sömürüleri yüzünden ve müslümanların duyarsızlıkları yüzünden ölen bebeklerden hiç olmasa bir tanesini hayata döndürmeye vesile olursunuz.Cenabı Rab'bim yardımlarınızı Cenneti ile ve kendi rızası ile ödüllendirsin sizleri İnşaAllahurrahman.Selam ve Dua ile.

Onların imtihanı açlık, bizimkisi insanlık ! SENDE EL UZAT !
Afrika 'ye 5 lira yardım için:
AFRİKA yaz 5601 - (Diyanet)
AFRİKA yaz 2868 - (Kızılay)
AFRİKA yaz 3072 - (İHH)
ACLIK yaz 5777 -
(Kimse Yok Mu?)

Saat

Forum Görünümü

Konular
55.435
Toplam kullanıcı
6.055