Akrostişli Şiirler Şevket Okyay (Rasulehasret) 2
MURATS44 Özel Üye 13 Nis 2015 #2 Küçük bir harf değişikliği haricinde kusursuz bir tablo gibi. emeklerinize sağlık. Allah ac razı olsun sizlerden.
Küçük bir harf değişikliği haricinde kusursuz bir tablo gibi. emeklerinize sağlık. Allah ac razı olsun sizlerden.
TaHKaR Aktif Üyemiz 13 Nis 2015 #3 MURATS44' Alıntı: Küçük bir harf değişikliği haricinde kusursuz bir tablo gibi. emeklerinize sağlık. Allah ac razı olsun sizlerden. Genişletmek için tıkla ... Evet Adminim (Dktay) Orijianal çekim yapmak istedim...var olun .
MURATS44' Alıntı: Küçük bir harf değişikliği haricinde kusursuz bir tablo gibi. emeklerinize sağlık. Allah ac razı olsun sizlerden. Genişletmek için tıkla ... Evet Adminim (Dktay) Orijianal çekim yapmak istedim...var olun .
TaHKaR Aktif Üyemiz 13 Nis 2015 #5 MURATS44' Alıntı: Orjinalden çekmişsiniz ama orjinalinde orjinali olmuş Genişletmek için tıkla ... gayet hoş bi çalışma olunca.öyle kalsın istedim Ömürlü olun hemde sağlıkla
MURATS44' Alıntı: Orjinalden çekmişsiniz ama orjinalinde orjinali olmuş Genişletmek için tıkla ... gayet hoş bi çalışma olunca.öyle kalsın istedim Ömürlü olun hemde sağlıkla
HASAN CAN Active member 13 Nis 2015 #6 Böyle güzel bir mekandaki böyle güzel insanlardan beklenen de budur. Harikasınız dost yürekler.