[COLOR=Yellow]En ilginç resim rica ediyorum.
VuslatSevdası Aktif Üyemiz 22 Ara 2012 #62 umarım yeterince ilginç gelmiştir Bende Güzel bir paçalı güvercin istiyorum
MURATS44 Özel Üye 23 Ara 2012 #65 Hasret.Rüzgârı' Alıntı: sigara yok artık üretilmiycekmiş başka bişey istehaaa Genişletmek için tıkla ... istekler değişmez. sadece isterimo kadan. yanında bir bardak ta çay olsun lütfen.
Hasret.Rüzgârı' Alıntı: sigara yok artık üretilmiycekmiş başka bişey istehaaa Genişletmek için tıkla ... istekler değişmez. sadece isterimo kadan. yanında bir bardak ta çay olsun lütfen.
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 23 Ara 2012 #67 Güzel bir türk kahvesi isterim. Çakma kahve istemiyorum......
MURATS44 Özel Üye 23 Ara 2012 #68 Güzel cevap oldu.Teşekkür ederim. buyrun .Afiyet olsun. Bende kar tanesinin yakın çekim resmini rica diyorum.
Güzel cevap oldu.Teşekkür ederim. buyrun .Afiyet olsun. Bende kar tanesinin yakın çekim resmini rica diyorum.
Hasret ruzgari Aktif Üyemiz 23 Ara 2012 #70 bende akvaryum istiyorum en güzelinden hareketli olsunhaaa