S.a Arkadaşlar Adım Taner Yaş 24 Kayseriliyim.
VuSLaT Yönetim Yönetici 3 Eyl 2013 #2 Ve ALEYKUMSELAM hoş geldiniz üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun.... Kayseriye selamlar....
B Bengelldim Aktif Üyemiz 3 Eyl 2013 #3 VuSLaT' Alıntı: Ve ALEYKUMSELAM hoş geldiniz üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun.... Kayseriye selamlar.... Genişletmek için tıkla ... İnş Kardeşim Ondanda Sana Selamlar Olsun
VuSLaT' Alıntı: Ve ALEYKUMSELAM hoş geldiniz üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun.... Kayseriye selamlar.... Genişletmek için tıkla ... İnş Kardeşim Ondanda Sana Selamlar Olsun
MURATS44 Özel Üye 3 Eyl 2013 #5 ve aleyküm selam kardeş. hoşgeldin. Kayseri bana komşu Benden de komşuya selamlar olsun. Tekrar hoşgeldin
ve aleyküm selam kardeş. hoşgeldin. Kayseri bana komşu Benden de komşuya selamlar olsun. Tekrar hoşgeldin
MURATS44 Özel Üye 3 Eyl 2013 #7 eyvallah. amacımız Allah ac yolunda , efendimizin liderliğinde Hakk'a hizmet. Teşekkür ederim beğendiğin için. Allah razı olsun
eyvallah. amacımız Allah ac yolunda , efendimizin liderliğinde Hakk'a hizmet. Teşekkür ederim beğendiğin için. Allah razı olsun
B Bengelldim Aktif Üyemiz 3 Eyl 2013 #8 Site çok çok yukarıda bir yeri hakediyor. Umarım hakettiği yere ulaşır artık mütamadiyen gelirim ben
MURATS44 Özel Üye 3 Eyl 2013 #9 İnşaallah. senin düşüncelerine sahip kardeşlerimizi görmek bizi her zaman mutlu eder. eyvallah...
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 3 Eyl 2013 #10 Ve Aleyküm selam hoşgeldiniz sefalar getirdiniz kardeşim.