Biraz sen ...
VuSLaT Yönetim Yönetici 10 May 2012 #2 çooooooooooooooooooook güzel söz teşekkürler.....İnsanın ruhunun derinliklerine iniyor değer vermek böyle bişe.....
çooooooooooooooooooook güzel söz teşekkürler.....İnsanın ruhunun derinliklerine iniyor değer vermek böyle bişe.....
Adilbey Aktif Üyemiz 10 May 2012 #3 Benliğe katıp, onunla yaşamanın farklı bir anlatımı. Çok güzell. yüreğinize sağlık...
TaHKaR Aktif Üyemiz 11 May 2012 #4 VuSLaT' Alıntı: çooooooooooooooooooook güzel söz teşekkürler.....İnsanın ruhunun derinliklerine iniyor değer vermek böyle bişe..... Genişletmek için tıkla ... okuyan gönüllere sağlık olsun....inşallah..ömürlü olun..
VuSLaT' Alıntı: çooooooooooooooooooook güzel söz teşekkürler.....İnsanın ruhunun derinliklerine iniyor değer vermek böyle bişe..... Genişletmek için tıkla ... okuyan gönüllere sağlık olsun....inşallah..ömürlü olun..
TaHKaR Aktif Üyemiz 11 May 2012 #5 Adilbey' Alıntı: Benliğe katıp, onunla yaşamanın farklı bir anlatımı. Çok güzell. yüreğinize sağlık... Genişletmek için tıkla ... Bu güzel Seçkiye teşekkür ediyorum.
Adilbey' Alıntı: Benliğe katıp, onunla yaşamanın farklı bir anlatımı. Çok güzell. yüreğinize sağlık... Genişletmek için tıkla ... Bu güzel Seçkiye teşekkür ediyorum.