VuSLaT Yönetim Yönetici 14 Aralık 2020 #11 Ne güzel duygular, Allah razı olsun..2018 beğenmezken, 2020 felaketimiz olacağını nereden bilirdik, yinede hamd olsun her halimize..
Ne güzel duygular, Allah razı olsun..2018 beğenmezken, 2020 felaketimiz olacağını nereden bilirdik, yinede hamd olsun her halimize..
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 15 Aralık 2020 #13 Hakikat hiç değişmez hak hak sahibini bulur. Allah c.c. hepinizden razı olsun. Geçmişlerimize rahmet eylesin. Hasta olanlara acil şifalar dilerim.
Hakikat hiç değişmez hak hak sahibini bulur. Allah c.c. hepinizden razı olsun. Geçmişlerimize rahmet eylesin. Hasta olanlara acil şifalar dilerim.
VuSLaT Yönetim Yönetici 15 Aralık 2020 #14 Muhtazaf' Alıntı: Hakikat hiç değişmez hak hak sahibini bulur. Allah c.c. hepinizden razı olsun. Geçmişlerimize rahmet eylesin. Hasta olanlara acil şifalar dilerim. Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun üstadım, amin amin ecmain inşallah...
Muhtazaf' Alıntı: Hakikat hiç değişmez hak hak sahibini bulur. Allah c.c. hepinizden razı olsun. Geçmişlerimize rahmet eylesin. Hasta olanlara acil şifalar dilerim. Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun üstadım, amin amin ecmain inşallah...