Çocukluk Aşkımsın Şarkısı Eşliğinde Milyonları Duygulandıran OSİMHEN Koreografisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ugur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ugur

Özel Üye
Yönetici
Bazen bir stadyum, sadece bir futbol sahası değildir.
Bazen 50 bin insan aynı anda tek bir kalp gibi atar.

10 Mart 2026 gecesi, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda,
Galatasaray–Liverpool maçında tribünler sadece tezahürat yapmadı…
Bir hikâye anlattı.

ultrAslan’ın hazırladığı koreografide tek bir mesaj vardı:
“WE ARE FAMILY AND FAMILY IS EVERYTHING.” (“Biz bir aileyiz ve aile her şeydir.”)

Tribünlerde dev bir görsel yükselirken,
arkada 50 bin taraftar aynı anda tek bir şarkıyı söylüyordu:

“Çocukluk aşkımsın…”

Bu sadece bir futbolcuya yapılan koreografi değildi.
Bu, bir camianın sevgisini, bağlılığını ve sahiplenişini anlatıyordu.

Victor Osimhen için açılan bu koreografi,
aslında Galatasaray tribünlerinin ruhunu anlatıyordu:

Aile olmak…
Birlik olmak…

Ve o çocukluk aşkını, yıllar geçse de hiç kaybetmemek.

Çünkü bazı sevgiler açıklanmaz…
Sadece 50 bin kişi aynı anda söylediğinde hissedilir.

maxresdefault.webp

Bu maçta, o eşsiz atmosferi canlı olarak yerinde deneyimlemeyi ne kadar isterdim… Milli maçlar söz konusu olduğunda hangi takımı desteklersem destekleyeyim, gönlüm tamamen sahadaki mücadele ve maç sonucu içindi. Ancak Galatasaray’ın bu maçı, hafızama kazınacak kadar özel ve unutulmaz bir deneyim sundu. Maç 1-0 sona erdi, ama galip gelmiş olsak da, kaybetmiş olsak da, bu deneyimin değeri asla değişmezdi. Çünkü maçın sonucundan önce, sahaya adım atmadan önce yaşananlar, her şeye bedeldi.

Sahada yalnızca oyuncular değildi enerjiyi taşıyan; tribünlerdeki herkes adeta tek bir yürek olmuştu. Bir takım ruhu, taraftar ile oyuncu arasındaki görünmez bağ, stadyumu dolduran bir enerjiye dönüşmüştü. Sadece oyunun bir parçası değil; tribünde yankılanan kalp atışlarıyla birleşen, yaşayan bir duyguydu.

Taraftarın oyuncuyu sahiplenişi ve onun gözyaşlarıyla birlikte tüm stadyumun ağlaması… Bu kadar güçlü bir duyguyu izlerken etkilenmemek, duygulanmamak imkânsızdı. Herkesin tek bir ağızdan söylediği şarkılar, tek yürekle yapılan tezahüratlar… Kelimelerle tarif edilemeyecek kadar büyüleyici, unutulmaz bir manzaraydı bu.

Bir Fenerbahçeli olarak, sadece izlemekle kalmadım; her anı yüreğimde hissettim. Duygularım, her nota, her alkışla daha da derinleşti, maçın ritmiyle adeta bütünleşti. Bu, sıradan bir takım sevgisi değildi; ruhu ve kalbi saran, tarif edilemez bir bağlılıktı. Bu tür anlarda anlıyorsunuz ki, taraftar ve takım arasındaki bağ yalnızca maç kazanmak için değil, birlikte yaşamak, birlikte hissetmek için var.

Takımı ve taraftarı yürekten kutluyorum. Bu anlar yalnızca futbol değil; bir topluluk, bir aile ve bir tutku olarak hafızalara kazınıyor. Böyle bir atmosferi yerinde yaşamak, bir ömür boyu unutulmayacak bir deneyim olurdu. O gün, o statta, o anı yaşayanlar çok şanslıydı. Her şeyden önce, sevgi ve bağlılığın, tıpkı bir anne gibi bir değerin insanlarda oluşturduğu hislerin kareografiye yansıması ise bambaşka bir olay.

Bu maç, sadece skorla değil, yaşanan duygularla, tek yürek olan kalplerle ve stadyumda hissedilen coşkuyla hatırlanacak. Futbolun büyüsü, taraftarın tutkusu ve takımın ruhu bir araya geldiğinde işte böyle unutulmaz bir an ortaya çıkıyor.

TEBRİKLER GALATASARAY

Başka türlü zaten olamazdı. Her ne kadar fenerbahçelide olsam, orda çok güzel bir atmosfer, takım olmanın ne demek olduğunu gösteren sahneler vardı. Gerçekten kaliteli bir taraftarın takım üzerindeki etkisini görmek için en güzel örnek. Böyle bir duygu seli dünyada başka hangi takımda yaşanmıştır bilmem, belkide böylesi yaşanmadı. Aslında seni de tebrik ederim :) takımın ve taraftarın gerçekten 10 numara.

Çünkü bazı sevgiler açıklanmaz…
Sadece 50 bin kişi aynı anda söylediğinde hissedilir.

50 bin kişi, tek ağız, tek yürek.

Bir fenerbahçeli olarak bu şarkıya tutuldum :) Orjinali bile çok güzel ama stadyumdaki atmosfer çok daha etkileyici. Büyük takım böyle olur :)

Bir saattir Galatasaray marşlarını dinliyorum :) Birbirinden güzel marşları, şarkıları var. Fenerbahçelilerin yüz karası olsam da :) Kalite her zaman kalitedir. Kabul etmek gerekir :)

Gerçekleri tarih yazar, Tarihi de fenerbahçe demek isterdim ama osimhen kareografisi , resim aşağı inerken bir kalp içinde olması, bütün stadın aynı duyguyu parlaşması..... Söylenecek başka bir şey yok. Galatasaray gönüllerin şampiyonu. :) . Bu sezon da şampiyon olsalar fenerbahçe adına üzülmem.

Bu da benden olsun .

Taraftarın iç sesini anlatıyor. Çocukluk aşkımsın...... sen ilk göz ağrımsın...kimseyi sevmedim senin gibiiiiiii, hayatın anlamı galatasaray ,,,,, fenerbahçeli olarak dilimden düşmüyor :)

Saat

Forum Görünümü

Konular
55.413
Toplam kullanıcı
6.098
Son üye
oxenon.com
Geri