Dantel ve boyama sanatı...
TaHKaR Aktif Üyemiz 10 Şub 2014 #7 a.r.oBu güzel danteller ve boyama haketten çoooooooooook güzel evimde olsun isterdim...
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 10 Şub 2014 #8 TaHKaR' Alıntı: a.r.oBu güzel danteller ve boyama haketten çoooooooooook güzel evimde olsun isterdim... Genişletmek için tıkla ... O zaman dantel yapmaya başlıyalım istersen bu yaştan sonra. (Şimdiki kızlar tembelleşti, hazıra koşuyor).
TaHKaR' Alıntı: a.r.oBu güzel danteller ve boyama haketten çoooooooooook güzel evimde olsun isterdim... Genişletmek için tıkla ... O zaman dantel yapmaya başlıyalım istersen bu yaştan sonra. (Şimdiki kızlar tembelleşti, hazıra koşuyor).
TaHKaR Aktif Üyemiz 10 Şub 2014 #9 Muhtazaf' Alıntı: O zaman dantel yapmaya başlıyalım istersen bu yaştan sonra. (Şimdiki kızlar tembelleşti, hazıra koşuyor). Genişletmek için tıkla ... Çok haklısın muhtazaf abi...Rabbim razı olsun böyle düşündügün için
Muhtazaf' Alıntı: O zaman dantel yapmaya başlıyalım istersen bu yaştan sonra. (Şimdiki kızlar tembelleşti, hazıra koşuyor). Genişletmek için tıkla ... Çok haklısın muhtazaf abi...Rabbim razı olsun böyle düşündügün için