MURATS44 Özel Üye 18 Nisan 2015 #11 Yonis abey , ikramın en güzelini aldın bunu afiyetle iç , bir daha da çayın dengesiyle oynama. :sinsi
Yonis abey , ikramın en güzelini aldın bunu afiyetle iç , bir daha da çayın dengesiyle oynama. :sinsi
VuSLaT Yönetim Yönetici 19 Nisan 2015 #12 Muftazaf üstadıma hediyemdir....çayını yudumlarken dinle üstadım.... yunusa yok yunus çayın dengesini bozmuş haaa
Muftazaf üstadıma hediyemdir....çayını yudumlarken dinle üstadım.... yunusa yok yunus çayın dengesini bozmuş haaa
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 19 Nisan 2015 #13 ALLAH razı olsun Vuslat Adminim .........
radyomevlana Aktif Üyemiz 19 Nisan 2015 #14 Ne demiş üstat, çay aşığın ilacıdır bana çay yohhh mi şimdi ppc
MURATS44 Özel Üye 19 Nisan 2015 #16 haaa bence de bencede ama sallama çay yasaklanırsa benim dengem bozulur. Burda demleme yapamıyorum. Sallamaya mecburum. Herşeyi salla ama çayıııı, sallama... demişler. Bende tam tersi.
haaa bence de bencede ama sallama çay yasaklanırsa benim dengem bozulur. Burda demleme yapamıyorum. Sallamaya mecburum. Herşeyi salla ama çayıııı, sallama... demişler. Bende tam tersi.
MURATS44 Özel Üye 19 Nisan 2015 #18 Çay kalabalığı , kahve yalnızlığı severmiş. on bardak içsemde Türk kahvesinin hatrı gerçekten de başka.
Çay kalabalığı , kahve yalnızlığı severmiş. on bardak içsemde Türk kahvesinin hatrı gerçekten de başka.