Fark ettimde yılbaşı geliyor komşunun hindilerinden bi tane çarpsam mıHAHHAHA
mahzungarip Yönetici 26 Ara 2009 #31 Fark ettimde yılbaşı geliyor komşunun hindilerinden bi tane çarpsam mıHAHHAHA
VuSLaT Yönetim Yönetici 26 Ara 2009 #34 Farkettim de......şu gelmeyenlere sitenin camlarınımı sildirsem.....trtgözlük1
VuSLaT Yönetim Yönetici 26 Ara 2009 #36 yakup' Alıntı: Fark ettimde; Vuslatın cümlesi olmamış. Genişletmek için tıkla ... Yakup bey o kadar yoruldumki,cümle kuramaz oldum....gözlük1
yakup' Alıntı: Fark ettimde; Vuslatın cümlesi olmamış. Genişletmek için tıkla ... Yakup bey o kadar yoruldumki,cümle kuramaz oldum....gözlük1
nefsimutmainne Aktif Üyemiz 26 Ara 2009 #37 Farkettimde bugün herkes gırgırda...mmm.acaba yarın nerde olacak...(
MURATS44 Özel Üye 27 Ara 2009 #39 VuSLaT' Alıntı: Farkettim de..... site halkı terki diyar.......:uzgun Genişletmek için tıkla ... Farkettim deeeeeeeee .. ( daaa ) İşler yoğun heralde..
VuSLaT' Alıntı: Farkettim de..... site halkı terki diyar.......:uzgun Genişletmek için tıkla ... Farkettim deeeeeeeee .. ( daaa ) İşler yoğun heralde..