m08m08m08m08m08 m08m08m08m08
Ahmet Teker Aktif Üyemiz 1 Şub 2011 #3 Sevgilisini Telefonuna "Google" Diye Kaydetmiş.. Neymiş Efendim Aradığı Herşey Onda Varmış.” Salak Mısın Kızım Sen?
Sevgilisini Telefonuna "Google" Diye Kaydetmiş.. Neymiş Efendim Aradığı Herşey Onda Varmış.” Salak Mısın Kızım Sen?
Ahmet Teker Aktif Üyemiz 1 Şub 2011 #4 Cam Aç DeniLdiqinde "5 Dakika BekLe Babam Yanımda" Diyen KızLar ; Makyaj Yaptıqınızı Biliyoruz )
Ahmet Teker Aktif Üyemiz 1 Şub 2011 #5 Tıpkı SeviLmeyen Bir Öğretmen Gibiydi KaLbim.. Parmak KaLdıranLara İnat Hep Dersten AnLamayanLarı Seçti.. !! )))
Tıpkı SeviLmeyen Bir Öğretmen Gibiydi KaLbim.. Parmak KaLdıranLara İnat Hep Dersten AnLamayanLarı Seçti.. !! )))
Ahmet Teker Aktif Üyemiz 1 Şub 2011 #6 İlerde insanların övüneceği tek şey ' benim kızıma ne adminler, ne hackerlar ilişki isteği yolladı da biz reddettik ' olacak xD
İlerde insanların övüneceği tek şey ' benim kızıma ne adminler, ne hackerlar ilişki isteği yolladı da biz reddettik ' olacak xD
Ahmet Teker Aktif Üyemiz 1 Şub 2011 #7 Final 2020'de çocuklar babalarına soracaklar; - Annemle nasıl tanıştınız baba? - Herşey facebokda bir dürtmeyle başladı Oğlum. ) )))
Final 2020'de çocuklar babalarına soracaklar; - Annemle nasıl tanıştınız baba? - Herşey facebokda bir dürtmeyle başladı Oğlum. ) )))