MURATS44 Özel Üye 23 Nisan 2010 #34 mahzungarip adlı üyeden alıntı : çok beğendim emeğine sağlık sinem kardeşim yanlız fenarbahçe imzasını beğenmedim onları kaldır gs yeter Genişletmek için tıkla ... karakız adlı üyeden alıntı : sen çok biliyonben kitlelere hitap ediyorum Genişletmek için tıkla ... bravobravo Fenerbahçenin şampiyom olmasının verdiği şok olsa gerek.Nedir bu aslan görünen kedilerin fenerden korkusu.Çekemiyorlar işte ne diyem..Sana da benden rep karakız. . :bayrak::bayrak::bayrak::bayrak:
mahzungarip adlı üyeden alıntı : çok beğendim emeğine sağlık sinem kardeşim yanlız fenarbahçe imzasını beğenmedim onları kaldır gs yeter Genişletmek için tıkla ... karakız adlı üyeden alıntı : sen çok biliyonben kitlelere hitap ediyorum Genişletmek için tıkla ... bravobravo Fenerbahçenin şampiyom olmasının verdiği şok olsa gerek.Nedir bu aslan görünen kedilerin fenerden korkusu.Çekemiyorlar işte ne diyem..Sana da benden rep karakız. . :bayrak::bayrak::bayrak::bayrak:
karakız Aktif Üyemiz 28 Nisan 2010 #35 teşekkürler ne güzel cvb vermişim dimi murat rep içinde çok tşk
karakız Aktif Üyemiz 25 Mayıs 2010 #37 . . .Click this bar to view the full image. . . . . . . . . . . рЄڪڪ!м!ڪŦ .
. . .Click this bar to view the full image. . . . . . . . . . . рЄڪڪ!м!ڪŦ .