Gece uyuyamadığınızda yapacağınız ilk şey nedir ?
Edep Ya Hu Yeni Üyemiz 31 Mar 2014 #3 TaHKaR' Alıntı: www.rasulehasret.com'dayım.... Genişletmek için tıkla ... Aynennn :tamamalışkanlık yaptı..mesela şimdi saat 02:33
TaHKaR' Alıntı: www.rasulehasret.com'dayım.... Genişletmek için tıkla ... Aynennn :tamamalışkanlık yaptı..mesela şimdi saat 02:33
TaHKaR Aktif Üyemiz 31 Mar 2014 #4 Edep Ya Hu' Alıntı: Aynennn :tamamalışkanlık yaptı..mesela şimdi saat 02:33 Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun .tüm içlenlikle kutluyorum seni gururumuzsun..
Edep Ya Hu' Alıntı: Aynennn :tamamalışkanlık yaptı..mesela şimdi saat 02:33 Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun .tüm içlenlikle kutluyorum seni gururumuzsun..
VuSLaT Yönetim Yönetici 31 Mar 2014 #5 gece uykum gelmesse balkona çıkar hava alırım,iyice üşür sonra gider uyurum
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 3 Ara 2016 #8 ÖyIe koIay bir sanat değiIdir uyumak; onun uğruna, bütün gün uyanık durmak gerekir. Friedrich Nietzsche
ÖyIe koIay bir sanat değiIdir uyumak; onun uğruna, bütün gün uyanık durmak gerekir. Friedrich Nietzsche
Deniz Feneri Yeni Üyemiz 4 Ara 2016 #10 Muhtazaf' Alıntı: ÖyIe koIay bir sanat değiIdir uyumak; onun uğruna, bütün gün uyanık durmak gerekir. Friedrich Nietzsche Genişletmek için tıkla ... çok güzel söz.zor olsada uyuyana kadar beklerim
Muhtazaf' Alıntı: ÖyIe koIay bir sanat değiIdir uyumak; onun uğruna, bütün gün uyanık durmak gerekir. Friedrich Nietzsche Genişletmek için tıkla ... çok güzel söz.zor olsada uyuyana kadar beklerim