MURATS44 Özel Üye 21 Eylül 2015 #11 Cevap: Geleydin bir çay içimi ; sen "çay" dökerdin , bende "içimi" ! şu an çay içerken bu konuya bakmak güzel oldu. Çay olunca konu , gelde içme onuuuuuuuuuu
Cevap: Geleydin bir çay içimi ; sen "çay" dökerdin , bende "içimi" ! şu an çay içerken bu konuya bakmak güzel oldu. Çay olunca konu , gelde içme onuuuuuuuuuu
VuSLaT Yönetim Yönetici 26 Mart 2016 #12 Cevap: Geleydin bir çay içimi ; sen "çay" dökerdin , bende "içimi" ! BENDE ÇAY İÇERKEN BAKTIM KONUYA haaahaaa güzel oldu...
Cevap: Geleydin bir çay içimi ; sen "çay" dökerdin , bende "içimi" ! BENDE ÇAY İÇERKEN BAKTIM KONUYA haaahaaa güzel oldu...
NuSReT Aktif Üyemiz 27 Mart 2016 #13 Cevap: Geleydin bir çay içimi ; sen "çay" dökerdin , bende "içimi" ! Birazdan bende çay içerken tekrar bakarım
Cevap: Geleydin bir çay içimi ; sen "çay" dökerdin , bende "içimi" ! Birazdan bende çay içerken tekrar bakarım
VuSLaT Yönetim Yönetici 1 Haziran 2016 #14 Cevap: Geleydin bir çay içimi ; sen "çay" dökerdin , bende "içimi" ! Bende şimdi çay içicem tevaffuk oldu haaahaaa kaç gündür yoruldum :khv:
Cevap: Geleydin bir çay içimi ; sen "çay" dökerdin , bende "içimi" ! Bende şimdi çay içicem tevaffuk oldu haaahaaa kaç gündür yoruldum :khv:
VuSLaT Yönetim Yönetici 17 Ocak 2017 #15 Cevap: Geleydin bir çay içimi ; sen "çay" dökerdin , bende "içimi" ! elhamdulillah mis misss
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 17 Ocak 2017 #16 Cevap: Geleydin bir çay içimi ; sen "çay" dökerdin , bende "içimi" ! . Gönül ne ÇAY ister ne ÇAYHANE... Gönül SOHBET ister, çay bahane... Vaktiniz varsa Çaya Buyurun!
Cevap: Geleydin bir çay içimi ; sen "çay" dökerdin , bende "içimi" ! . Gönül ne ÇAY ister ne ÇAYHANE... Gönül SOHBET ister, çay bahane... Vaktiniz varsa Çaya Buyurun!
A AyBuKe Yönetici 17 Ocak 2017 #17 Cevap: Geleydin bir çay içimi ; sen "çay" dökerdin , bende "içimi" ! Allah razı olsun aldım çayımı manzarayı izlerken iceyim:kahvee
Cevap: Geleydin bir çay içimi ; sen "çay" dökerdin , bende "içimi" ! Allah razı olsun aldım çayımı manzarayı izlerken iceyim:kahvee
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 18 Ocak 2017 #18 Cevap: Geleydin bir çay içimi ; sen "çay" dökerdin , bende "içimi" ! AyBuKe' Alıntı: Allah razı olsun aldım çayımı manzarayı izlerken iceyim:kahvee Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun Kardeşim.
Cevap: Geleydin bir çay içimi ; sen "çay" dökerdin , bende "içimi" ! AyBuKe' Alıntı: Allah razı olsun aldım çayımı manzarayı izlerken iceyim:kahvee Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun Kardeşim.
Deniz Feneri Yeni Üyemiz 18 Ocak 2017 #19 Cevap: Geleydin bir çay içimi ; sen "çay" dökerdin , bende "içimi" ! Eline sağlık amcam o nasıl manzara öyle.gökkuşağı altında çay içmek ne kadarda güzel olur
Cevap: Geleydin bir çay içimi ; sen "çay" dökerdin , bende "içimi" ! Eline sağlık amcam o nasıl manzara öyle.gökkuşağı altında çay içmek ne kadarda güzel olur
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 18 Ocak 2017 #20 Cevap: Geleydin bir çay içimi ; sen "çay" dökerdin , bende "içimi" ! Deniz Feneri' Alıntı: Eline sağlık amcam o nasıl manzara öyle.gökkuşağı altında çay içmek ne kadarda güzel olur Genişletmek için tıkla ... Allah nasip eylesin inşaAllah.:kahvee
Cevap: Geleydin bir çay içimi ; sen "çay" dökerdin , bende "içimi" ! Deniz Feneri' Alıntı: Eline sağlık amcam o nasıl manzara öyle.gökkuşağı altında çay içmek ne kadarda güzel olur Genişletmek için tıkla ... Allah nasip eylesin inşaAllah.:kahvee