Gerdanlık ve Duâ
Okyay ÖZEL ÜYE 4 Ara 2015 #2 Muhterem Murat'ım! Güzel bir çalışma Ellerine sağlık. Sende nice cevherler var. Her gün bir yenisini teşhir ediyorsun. Sağ olun. Son düzenleme: 4 Ara 2015
Muhterem Murat'ım! Güzel bir çalışma Ellerine sağlık. Sende nice cevherler var. Her gün bir yenisini teşhir ediyorsun. Sağ olun.
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 4 Ara 2015 #3 Güzel bir buluşma resim ve şiir. Ellerinize yüreklerinize sağlık....
MURATS44 Özel Üye 4 Ara 2015 #4 Ben daha acemiyim üstad. Cevher bu satırları dile getirende mevcut. elimden geldiği kadar uğraşıyorum sadece. Teşekkür ederim.
Ben daha acemiyim üstad. Cevher bu satırları dile getirende mevcut. elimden geldiği kadar uğraşıyorum sadece. Teşekkür ederim.
Okyay ÖZEL ÜYE 5 Ara 2015 #5 MURATS44' Alıntı: Ben daha acemiyim üstad. Cevher bu satırları dile getirende mevcut. elimden geldiği kadar uğraşıyorum sadece. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Kendine haksızlık etme.
MURATS44' Alıntı: Ben daha acemiyim üstad. Cevher bu satırları dile getirende mevcut. elimden geldiği kadar uğraşıyorum sadece. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Kendine haksızlık etme.