:güll:güll:güll:güll:güll:güll:güll:güll:güll:güll:güll:güll:güll:güll:güll
VuSLaT Yönetim Yönetici 13 Ocak 2016 #1 :güll:güll:güll:güll:güll:güll:güll:güll:güll:güll:güll:güll:güll:güll:güll
VuSLaT Yönetim Yönetici 18 Ocak 2016 #2 Bir yabana kanıp bu elden göçme Yarini görünce el gibi geçme Hırsa esir olup yaban gül seçme Gül yüzünü gören kalp tazelenir,,,,
Bir yabana kanıp bu elden göçme Yarini görünce el gibi geçme Hırsa esir olup yaban gül seçme Gül yüzünü gören kalp tazelenir,,,,
romeo Yeni Üyemiz 18 Ocak 2016 #3 Gül benzinin gül şenine Hayranın olurum senin Benzindeki gül tenine Kurbanın olurum senin Aşkın eder beni deli Divane gönlüm hep deli İçimdeki aşk tenini Yakanım olursun benim Feryat eder deli gönlüm Coşkun akar serin suyu Vazgeçemem seviyorum Muhtacın olurum senin Akar damla damla yaşım Hasta olur benim başım Şefaatine muhtacım Yarenin olurum senin. Teşekkürler vuslat. Çok güzel.
Gül benzinin gül şenine Hayranın olurum senin Benzindeki gül tenine Kurbanın olurum senin Aşkın eder beni deli Divane gönlüm hep deli İçimdeki aşk tenini Yakanım olursun benim Feryat eder deli gönlüm Coşkun akar serin suyu Vazgeçemem seviyorum Muhtacın olurum senin Akar damla damla yaşım Hasta olur benim başım Şefaatine muhtacım Yarenin olurum senin. Teşekkürler vuslat. Çok güzel.
VuSLaT Yönetim Yönetici 18 Ocak 2016 #4 Teşekkür ederim sözleri paylaştığın için...ayın 13 de eklemiştim