Eyvallah üstadım...
VuSLaT Yönetim Yönetici 26 Mar 2019 #12 Sabır agrilari dindiren aci bir ot gibidir, Hem can yakar,hemde tedavi eder....
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 21 Ara 2019 #15 Allah katında mazlum olmak, kullara zalimlik yapmaktan zalimler defterine kaydedilmekten kıyas kabul etmeyecek kadar kazançlıdır...
Allah katında mazlum olmak, kullara zalimlik yapmaktan zalimler defterine kaydedilmekten kıyas kabul etmeyecek kadar kazançlıdır...
VuSLaT Yönetim Yönetici 25 Ara 2019 #16 Gönlün kırıldıysa korkma, tabip Allah... Sen ayağa kalk ve deki,, bismillah..
VuSLaT Yönetim Yönetici 24 Tem 2020 #17 Sevgi... Allah tarafından, insana verilen büyük bir niğmettir. Kiminin elinde heba, kiminin kalbinde feva olur... Ne kadar doğru söz👍
Sevgi... Allah tarafından, insana verilen büyük bir niğmettir. Kiminin elinde heba, kiminin kalbinde feva olur... Ne kadar doğru söz👍
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 5 Ağu 2020 #18 Bir kez gönül kırdın ise Bu kıldığın namaz değil Yetmiş iki millet dahi Elin yüzün yumaz değil” Yunus Emre
Bir kez gönül kırdın ise Bu kıldığın namaz değil Yetmiş iki millet dahi Elin yüzün yumaz değil” Yunus Emre
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 8 Ağu 2020 #19 “Bizi toprağa gömdüler, fakat tohum olduğumuzu unutmuşlardı..” Aliya İzzetbegoviç
VuSLaT Yönetim Yönetici 15 Ağu 2020 #20 Boşverdiğin kadar huzurlu, Takmadığın kadar mutlusun.... Demişler...