Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 8 Aralık 2012 #11 Size söylediklerimi hatırlayacaksınız. Ben işimi Allah'a havale ediyorum. Şüphesiz Allah kullarını hakkıyla görendir. Mü’min Sûresi, 44. Ayet .
Size söylediklerimi hatırlayacaksınız. Ben işimi Allah'a havale ediyorum. Şüphesiz Allah kullarını hakkıyla görendir. Mü’min Sûresi, 44. Ayet .
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 9 Aralık 2012 #12 Sabırlı Olun, Çünkü Allah Sabredenlerle Beraberdir. Enfal Suresi, 46
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 11 Aralık 2012 #13 Alemlerin Rabbi olan Allah'a da hamd olsun! SAFFAT /182
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 9 Ocak 2013 #17 Ey îmân edenler! (Samîmî bir tevbe olan) Tevbe-i Nasûh ile Allah’a tevbe edin! Olur ki Rabbiniz, sizin kötülüklerinizi örter. Tahrîm Suresi, 8
Ey îmân edenler! (Samîmî bir tevbe olan) Tevbe-i Nasûh ile Allah’a tevbe edin! Olur ki Rabbiniz, sizin kötülüklerinizi örter. Tahrîm Suresi, 8
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 16 Ocak 2013 #18 "Kalpler ancak Allah’ı anmakla huzur bulur” - Ra'd Suresi - 28. Ayet
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 17 Mart 2013 #19 Rabbimiz, üstümüze sabır yağdır ve bizi müslüman olarak öldür." Araf 126
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 4 Nisan 2013 #20 ''Evet, zorlukla beraber bir kolaylık vardır. O halde boş kaldın mı, yine kalk (başka bir iş ve ibadetle) yorul.'' (İnşirah Suresi 6-7)
''Evet, zorlukla beraber bir kolaylık vardır. O halde boş kaldın mı, yine kalk (başka bir iş ve ibadetle) yorul.'' (İnşirah Suresi 6-7)