Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 23 Ekim 2019 #141 Dinle kulağını ver de mezara; Ölüler evlâttan yana çırpınır. Nesiller arası korkunç manzara; Domuz yavrulayan ana çırpınır. Necip Fazıl Kısakürek
Dinle kulağını ver de mezara; Ölüler evlâttan yana çırpınır. Nesiller arası korkunç manzara; Domuz yavrulayan ana çırpınır. Necip Fazıl Kısakürek
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 26 Ekim 2019 #143 Ey gönül! Ne tuhaf değil mi? Bir ömür, şah damarından daha yakın bir Sevgiliyi aramakla geçiyor. Celâleddin-i Rûmî
Ey gönül! Ne tuhaf değil mi? Bir ömür, şah damarından daha yakın bir Sevgiliyi aramakla geçiyor. Celâleddin-i Rûmî
VuSLaT Yönetim Yönetici 28 Ekim 2019 #145 Cümleler doğrudur sen doğru isen, Doğruluk bulunmaz, sen eğri isen.. der yunus Emre...
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 10 Mayıs 2020 #146 Netice itibariyle her insan kendi başına alemdir. Ve Allah alemlerin Rabbidir. İsmet Özel
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 11 Mayıs 2020 #147 Zaman, sudan çıkarıp suya daldıran dolap; Bir varlık ve bir yokluk; her tasta bir inkılâp... Necip Fazıl Kısakürek
Zaman, sudan çıkarıp suya daldıran dolap; Bir varlık ve bir yokluk; her tasta bir inkılâp... Necip Fazıl Kısakürek
Muhtazaf Yardımcı Yönetici (Şair|Yazar) Yönetici 13 Mayıs 2020 #148 "Ne varlığa sevinirim, Ne yokluğa yerinirim. Aşkın ile avunurum; Bana seni gerek seni." Yunus Emre
BULUT Aktif Üyemiz Yönetici 15 Temmuz 2020 #149 . Bilmez misin, gönül kapısının tokmağa ihtiyacı yoktur,o ancak içeriden açılır. Hz.mevlana
VuSLaT Yönetim Yönetici 18 Temmuz 2020 #150 Kişi kim olduğunu bilmek isterse, Kimleri sevdiğine baksın...