Evet değerli canlar,,, bu sorulara yarı gerçek yarı espiri babında cevaplayarak güzel bir muhabbet kuralım ne dersiniz,,,,,Ben örnek olarak cevapladım....
sizde devam edebilirsiniz......
1- En sevdiğiniz kelime nedir?sevgi
2- Nefret ettiğiniz kelime nedir?nefret
bide; yook bişe
,sanane,banane....
3- Ne sizi heyecanlandırır?olaya göre değişir...
4- Heyecanınızı ne öldürür?bilmediğim bişey hakkında özellikle istemiyorsam önceden bilgilendirilmek.
5- En sevdiğiniz ses nedir?ney
6- Nefret ettiğiniz ses nedir?saat tıklaması ve sinek sesi
7- Hangi mesleği yapmak istemezsiniz?
öğretmenlik...
8- Hangi doğal yeteneğe sahip olmak sitersiniz?ALLAH'a şükür olanlar bana yetiyo
9- Kendiniz olmasaydınız kim olurdunuz?hz.FATIMA olmak isterdim...
10- Nerede yaşamak isterdiniz?mekke,medine...
11- En önemli kusurunuz nedir?çabuk sinirlenmem neyseki uzun süreli değil...(BENCE)
12- Size en fazla keyif veren kötü huyunuz hangisi?SENCE?????
åŸå¸–地å€: www.RasuleHasret.com /forum-oyunlari/23535-hadi-hasbihal-edelim.html#post57988
13- Kahramanınız kim?..........
14- Şu an ki ruh haliniz nasıl?KORKU VE ÜMİT...
15- Hayat felsefenizi hangi slogan özetler?öyle bir sloganım yok suanlık. ama şunu söyleyebilirim;İNSAN GEREKTİĞİNDE UMURSAMAMAYI BİLMELİ...yaniii BOŞVEReCEKSİN ARADABİR
akıllı olup dünya kahrını çekeceğine biraz deli ol dünya senin kahrını çeksin...
dermişim.....
16- Mutluluk rüyanız nedir?benim rüyalarım uzun oluyo biliyosun rüya anlatsam roman olur... insanları sıkmıyım şimdi.(ben özel anlatırım sonra
)
17- Sizce mutsuzluğun tanımı nedir?yanlızlık
18- Nasıl ölmek istersiniz?ölümü hissetmeden ölmek isterdim...
kolay gelsin....
oleeoleeoleeolee
sizde devam edebilirsiniz......
1- En sevdiğiniz kelime nedir?sevgi
2- Nefret ettiğiniz kelime nedir?nefret
3- Ne sizi heyecanlandırır?olaya göre değişir...
4- Heyecanınızı ne öldürür?bilmediğim bişey hakkında özellikle istemiyorsam önceden bilgilendirilmek.
5- En sevdiğiniz ses nedir?ney
6- Nefret ettiğiniz ses nedir?saat tıklaması ve sinek sesi
7- Hangi mesleği yapmak istemezsiniz?
8- Hangi doğal yeteneğe sahip olmak sitersiniz?ALLAH'a şükür olanlar bana yetiyo
9- Kendiniz olmasaydınız kim olurdunuz?hz.FATIMA olmak isterdim...
10- Nerede yaşamak isterdiniz?mekke,medine...
11- En önemli kusurunuz nedir?çabuk sinirlenmem neyseki uzun süreli değil...(BENCE)
12- Size en fazla keyif veren kötü huyunuz hangisi?SENCE?????
åŸå¸–地å€: www.RasuleHasret.com /forum-oyunlari/23535-hadi-hasbihal-edelim.html#post57988
13- Kahramanınız kim?..........
14- Şu an ki ruh haliniz nasıl?KORKU VE ÜMİT...
15- Hayat felsefenizi hangi slogan özetler?öyle bir sloganım yok suanlık. ama şunu söyleyebilirim;İNSAN GEREKTİĞİNDE UMURSAMAMAYI BİLMELİ...yaniii BOŞVEReCEKSİN ARADABİR
16- Mutluluk rüyanız nedir?benim rüyalarım uzun oluyo biliyosun rüya anlatsam roman olur... insanları sıkmıyım şimdi.(ben özel anlatırım sonra
17- Sizce mutsuzluğun tanımı nedir?yanlızlık
18- Nasıl ölmek istersiniz?ölümü hissetmeden ölmek isterdim...
kolay gelsin....
oleeoleeoleeolee