HAYATA BEN,siz BAKMAK...
ceylannur Yeni Üyemiz 3 Nis 2011 #62 Allah c.c. kimseye kaldıramayacağından fazla yük yüklemez, ( Amenna ) Lakin bazen kaldırabileceğimizin altında bile dizlerimizin dermanı kesiliyor…
Allah c.c. kimseye kaldıramayacağından fazla yük yüklemez, ( Amenna ) Lakin bazen kaldırabileceğimizin altında bile dizlerimizin dermanı kesiliyor…
ceylannur Yeni Üyemiz 3 Nis 2011 #63 Ve sırt çantasını her daim hazır tutmalı insan... Yollarla barışmalı... Yalnızlığa alışmalı...
ceylannur Yeni Üyemiz 3 Nis 2011 #64 Ey Nuh hala bıraktığın gibiyiz! Birkaç çocuğundan türeyen soyun dışında bazısı da atasını geminde bulunan bir çift maymundan sanıyor. Ah ne garip!
Ey Nuh hala bıraktığın gibiyiz! Birkaç çocuğundan türeyen soyun dışında bazısı da atasını geminde bulunan bir çift maymundan sanıyor. Ah ne garip!
ceylannur Yeni Üyemiz 3 Nis 2011 #66 Söküklerini dik sözlerinin,dilini kalbine yanaştır;dilinle söylediğini kalbinle de söyle. Dikiş tutmuyorsa şayet,söylenmeyi bırak,sus,kalbinden geçmeyeni diline değdirme...
Söküklerini dik sözlerinin,dilini kalbine yanaştır;dilinle söylediğini kalbinle de söyle. Dikiş tutmuyorsa şayet,söylenmeyi bırak,sus,kalbinden geçmeyeni diline değdirme...
ceylannur Yeni Üyemiz 3 Nis 2011 #67 Bu da geçer Neler geçmedi ki hayatımdan Ne dostlar,ne şehirler,ne acılar ''Bu da geçer ''dedim ama... Geçmiyor bu sefer...
Bu da geçer Neler geçmedi ki hayatımdan Ne dostlar,ne şehirler,ne acılar ''Bu da geçer ''dedim ama... Geçmiyor bu sefer...
ceylannur Yeni Üyemiz 3 Nis 2011 #70 Ne Sana faydası olan, ne hakkında konuştuğuna, ne de Seni dinleyenlere.. GIYBET!.. Ne büyük hüsran!..Kendini bile bile israf etmektir Gıybet!.. Kardeşin, işlediği günahtan ötürü yeni sevaplar kazanırken; Sen, işlemediğin günah nedeniyle yeni günahlar kazanıyorsun..
Ne Sana faydası olan, ne hakkında konuştuğuna, ne de Seni dinleyenlere.. GIYBET!.. Ne büyük hüsran!..Kendini bile bile israf etmektir Gıybet!.. Kardeşin, işlediği günahtan ötürü yeni sevaplar kazanırken; Sen, işlemediğin günah nedeniyle yeni günahlar kazanıyorsun..