MURATS44 Özel Üye 20 Ağustos 2015 #1 (Cuma günü günah işlemeden selametle geçerse, diğer günler de selametle geçer.) [İmam-ı Gazali] Moderatör tarafında düzenlendi: 2 Mayıs 2024
MURATS44 Özel Üye 21 Ağustos 2015 #3 Emeğinize sağlık Adminim. Süpersiniz yine. Çok güzel olmuş. Moderatör tarafında düzenlendi: 2 Mayıs 2024
TaHKaR Aktif Üyemiz 21 Ağustos 2015 #4 Yorumunuz her daim hoş bir esinti yaratmakta bu bağlamda gönül dolusu teşekkür ve tebriklerimi sunuyorum. Selam ve saygılarımla Can Adminim. ... Moderatör tarafında düzenlendi: 2 Mayıs 2024
Yorumunuz her daim hoş bir esinti yaratmakta bu bağlamda gönül dolusu teşekkür ve tebriklerimi sunuyorum. Selam ve saygılarımla Can Adminim. ...
MURATS44 Özel Üye 21 Ağustos 2015 #6 TaHKaR' Alıntı: Yorumunuz her daim hoş bir esinti yaratmakta bu bağlamda gönül dolusu teşekkür ve tebriklerimi sunuyorum. Selam ve saygılarımla Can Adminim. ... Genişletmek için tıkla ... Selam ve Saygılar bizden Tahkar Adminim. Yorumdan ziyade gerçekten tasarımlarınız güzel. Ellerinize yüreğine sağlık. Asıl tebrik ve takdirler bizden size. Eyvallah Adminim.
TaHKaR' Alıntı: Yorumunuz her daim hoş bir esinti yaratmakta bu bağlamda gönül dolusu teşekkür ve tebriklerimi sunuyorum. Selam ve saygılarımla Can Adminim. ... Genişletmek için tıkla ... Selam ve Saygılar bizden Tahkar Adminim. Yorumdan ziyade gerçekten tasarımlarınız güzel. Ellerinize yüreğine sağlık. Asıl tebrik ve takdirler bizden size. Eyvallah Adminim.