MustafaCİLASUN
Özel Üye
[FONT=Georgia, serif]Ne zaman bir mahzun görsem
[FONT=Georgia, serif]İçine düştüğü vaktin şahitliğinde nefeslensem
[FONT=Georgia, serif]Bin bir halin deruniliğinde gezinsem, o an umutla dirilsem
[FONT=Georgia, serif]Yüreğimin gözyaşlarını avuçlarına versem, tebessüm etmeyi becersem
[FONT=Georgia, serif]Gezinirim sokakların hicranında
[FONT=Georgia, serif]Meskun kalmış masumların dinmeyen umutlarında
[FONT=Georgia, serif]Vakt-i saatin sabır zerkeden devranında, içimde ki buruklukla
[FONT=Georgia, serif]İçimi titreten buğunun efkarıyla, lal olmuş bir vicdanın figan eden ahıyla
[FONT=Georgia, serif]Ruhum ne kadar sessiz ve hissiz
[FONT=Georgia, serif]Kalbim şehretmeye muktedir olmayan aşk-ı kimsesiz
[FONT=Georgia, serif]Arifin zikri neden fikretmeye kapı aralamayan sahipsiz, feyzsiz
[FONT=Georgia, serif]Açılmayan kapılar lahzalara inat nefessiz, bin hüzün ile neden dirliksiz
[FONT=Georgia, serif]Yapmacık edalar kuşattı etrafı
[FONT=Georgia, serif]İlm-i siyaset diye atfediliyor şadanı ve hezeyanları
[FONT=Georgia, serif]Menfaat uğruna ruhundan vazgeçen insanı, kalbine ilişmeyen efkarı
[FONT=Georgia, serif]Sual etmekteyim fikreden ve dirilmeye umutla bakan ulvi aşk inkılabın
[FONT=Georgia, serif]Bir vakit nezarete atmışlardı
[FONT=Georgia, serif]Ne kadar uğraşsamda dinlememek adına karar vardı
[FONT=Georgia, serif]O yıllar ne kadar acı zerkeden muamma estiren zavallı bir vicdandı
[FONT=Georgia, serif]Yargısız hüküm vardı, darp etmek ne kadar kolaydı, eşkıya yanımdaydı
[FONT=Georgia, serif]Kime baksam, öyle yakınlaşsam
[FONT=Georgia, serif]Zemherinin yansıyan ahını içimde sessizce taşısam
[FONT=Georgia, serif]İnsan denen canın meramını hiç anlamadan, zanla mahkun bıraksam
[FONT=Georgia, serif]Sonra arlanmadan yüzüne bakmaya fırsatlar arasam, ruhumu unutsam
[FONT=Georgia, serif]Hakim, şöyle bir yüzüme baktı
[FONT=Georgia, serif]Pek yaşlı olan bir nefesti, sanki talkatin hasretindeydi
[FONT=Georgia, serif]Bir el hareketiyle hükmünü verdi, hiç dinlemeye lüzüm dahi görmedi
[FONT=Georgia, serif]Polis, haydi gidiyoruz dedi, evinizden yatak, yordan almalıyız ı zikretti
[FONT=Georgia, serif]Nedense birden şaşırmıştım
[FONT=Georgia, serif]Yüzümün kızardığını hissederek susmak zorunda kaldım
[FONT=Georgia, serif]Polislerin nezaretinde anne ve babama kelam etmekten çok utandım
[FONT=Georgia, serif]Bir zanlıydım, hiç suçu olmayan candım, lakin kimseye anlatamadım
[FONT=Georgia, serif]Otuzdörtgün sonra çıktım
[FONT=Georgia, serif]Başka bir hakim karşısına çıktım,sual etti ve ayrıldım
[FONT=Georgia, serif]İdamlık ve müebbetlik mahkumlarla aynı kısımda zor şartlardaydım
[FONT=Georgia, serif]Demek ki yaşanacakmış diye Rabbime sığındım, bahtım için sınavdaydım
[FONT=Georgia, serif]Mustafa CİLASUN